Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélnek el sokan amiért...

Miért ítélnek el sokan amiért 21 évesen a szüleim tartanak el?

Figyelt kérdés

Főleg itt írják sokan BÁRMI problémára, hogy ha nem tetszik akkor el lehet költözni, stb.

Ismerőseim között is sokan furán néznek rám. A közelebbi barátaim pedig mind a szüleikkel élnek, akik dolgoznak még azok is csak a saját cuccaikra (pl új telefon, ruhák) költenek a keresetükből, a szülőknek természetes hogy támogatják a gyereket amíg nem tud saját lábra állni.

Én nem tudnék dolgozni, ha akarnék se.

De mindegy, nekem és a szüleimnek így természetes. Miért fáj akkor másoknak???

21/L

2015. febr. 13. 17:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%

Ebből az oldalbol ne indulj ki.

Itt alap hogy ahogy 18 lesz valaki az huzzon dolgozni..

2015. febr. 13. 18:41
 22/28 anonim ***** válasza:
18%
"De problémák akkor is vannak, ha 1 embernél több él együtt, akkor néhanapján van kisebb-nagyobb vita. Mért csak az lenne a megoldás, hogy lépjek le?" Igazad van. Az is megoldás ha tudomásulveszed, neked kell igazodnod hozzájuk és nem azzal ha leüvöltöd a fejüket!! Azonkivül ki mondta neked, hogy 21 évesen neked egy ilyen iskolába kell járnod? Dolgozz, tartsd el magad,vagy tartasd el magad valakivel, aztán keress egy kis jo tanulnivalot!
2015. febr. 13. 18:55
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha végeztél a sulival és esetleg lesz bármilyen Java-s gyakorlatod(akár diákmunka, szakmagyak. vagy valami), akkor keress meg és ajánlok munkahelyet ;)
2015. febr. 13. 18:55
 24/28 A kérdező kommentje:
Soha nem üvöltöm le a fejüket, és mind a hárman egyetértettünk velük abban, hogy továbbtanulok.
2015. febr. 13. 18:59
 25/28 anonim ***** válasza:
#22, mi ez az agymenés? Honnan veszed, hogy üvöltésről volt szó? És az meg, hogy tartassa el magát valakivel, majd tanuljon... nem pont ezt csinálja a kérdező? "Ilye iskola" amúgy mindegyik komolyan vehető természettudományos képzés.
2015. febr. 13. 20:16
 26/28 anonim ***** válasza:
97%
Engem 23 éves koromig tartottak el, ugyaníg egyetemre jártam. Nem kell foglalkozni a beszólásokkal. Én úgy tapasztaltam azok szólnak be ilyenért leginkább, akik épphogy megkapták a hármast érettségin, és természetesen nem volt más választásuk, mint elkezdeni dolgozni pénztárosként, árufeltöltőként, raktárosként, stb. Ezt kompenzálva támadják a hozzád hasonlókat, mert ők olyan húde önállóak lettek. Majd 5-10 év múlva keresd fel őket, amikor háromszor akkora fizetésből élsz, mint ők, mennyire lesz nagy szájuk akkor.
2015. febr. 14. 19:58
 27/28 anonim ***** válasza:
c++-on szerintem együtt vagyunk :D
2015. febr. 15. 18:55
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó előttI: nagyon felhuztál a válaszoddal, És akit nm tartanak el 23 éevs koráig?? Én orvosnak akartam volna tanulni vagy gépészmérnőknek, de dolgoznom kellet. Komoly.. Undoritó világban élünk.
2016. szept. 19. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!