Miért ítélnek el sokan amiért 21 évesen a szüleim tartanak el?
Figyelt kérdés
Főleg itt írják sokan BÁRMI problémára, hogy ha nem tetszik akkor el lehet költözni, stb.
Ismerőseim között is sokan furán néznek rám. A közelebbi barátaim pedig mind a szüleikkel élnek, akik dolgoznak még azok is csak a saját cuccaikra (pl új telefon, ruhák) költenek a keresetükből, a szülőknek természetes hogy támogatják a gyereket amíg nem tud saját lábra állni.
Én nem tudnék dolgozni, ha akarnék se.
De mindegy, nekem és a szüleimnek így természetes. Miért fáj akkor másoknak???
21/L
2015. febr. 13. 17:21
21/28 anonim válasza:
Ebből az oldalbol ne indulj ki.
Itt alap hogy ahogy 18 lesz valaki az huzzon dolgozni..
22/28 anonim válasza:
"De problémák akkor is vannak, ha 1 embernél több él együtt, akkor néhanapján van kisebb-nagyobb vita. Mért csak az lenne a megoldás, hogy lépjek le?" Igazad van. Az is megoldás ha tudomásulveszed, neked kell igazodnod hozzájuk és nem azzal ha leüvöltöd a fejüket!! Azonkivül ki mondta neked, hogy 21 évesen neked egy ilyen iskolába kell járnod? Dolgozz, tartsd el magad,vagy tartasd el magad valakivel, aztán keress egy kis jo tanulnivalot!
23/28 anonim válasza:
Ha végeztél a sulival és esetleg lesz bármilyen Java-s gyakorlatod(akár diákmunka, szakmagyak. vagy valami), akkor keress meg és ajánlok munkahelyet ;)
24/28 A kérdező kommentje:
Soha nem üvöltöm le a fejüket, és mind a hárman egyetértettünk velük abban, hogy továbbtanulok.
2015. febr. 13. 18:59
25/28 anonim válasza:
#22, mi ez az agymenés? Honnan veszed, hogy üvöltésről volt szó? És az meg, hogy tartassa el magát valakivel, majd tanuljon... nem pont ezt csinálja a kérdező? "Ilye iskola" amúgy mindegyik komolyan vehető természettudományos képzés.
26/28 anonim válasza:
Engem 23 éves koromig tartottak el, ugyaníg egyetemre jártam. Nem kell foglalkozni a beszólásokkal. Én úgy tapasztaltam azok szólnak be ilyenért leginkább, akik épphogy megkapták a hármast érettségin, és természetesen nem volt más választásuk, mint elkezdeni dolgozni pénztárosként, árufeltöltőként, raktárosként, stb. Ezt kompenzálva támadják a hozzád hasonlókat, mert ők olyan húde önállóak lettek. Majd 5-10 év múlva keresd fel őket, amikor háromszor akkora fizetésből élsz, mint ők, mennyire lesz nagy szájuk akkor.
27/28 anonim válasza:
c++-on szerintem együtt vagyunk :D
28/28 anonim válasza:
Utolsó előttI: nagyon felhuztál a válaszoddal, És akit nm tartanak el 23 éevs koráig?? Én orvosnak akartam volna tanulni vagy gépészmérnőknek, de dolgoznom kellet. Komoly.. Undoritó világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!