Úgy szeretnék egy 12 év körüli barátnőt, de sokan pedonak tartanak, mert 16 éves fiúnak ez szerintük fura? Most tényleg pedo vagyok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 17:42
2/11 Láttál már,de mégse :) válasza:
Yep.
Most majd jönnek a pedofillía definíciójával,hogy igazából nem az,de amúgy miért?
Miért szeretnél egy kislánnyal lenni,miközben a korosztályod 80%-a 10 évvel idősebbekre veri?
3/11 anonim válasza:
Ez a legfontosabb kikötésed, h 12 év körüli legyen? Miért?
4/11 anonim válasza:
Úgy néznek ki mint a 20-asok szóval...
5/11 A kérdező kommentje:
Passz, csak ha megyek haverral a suliból hazafelé is például mindig az ilyen korú lányok látványa fog meg leginkább. Kis cukik meg olyan fiatalosak meg bolondosak nem ilyen halál komoly unalmak, mint az idősebb csajok. :D
2014. okt. 6. 17:51
6/11 anonim válasza:
Edesanyam szerint hozzam a te korosztalyod illik. 13/L
Nem vagy pedo!
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy pedofil emiatt:) nekem 15 éves koromban volt egy 6 hónapos kapcsolatom egy 12 éves lánnyal és máig úgy gondolok rá mint az egyik legjobb csajomra:)
8/11 anonim válasza:
Hát figyelj egy 12 éves lány még nem igazán tudja mi az a kapcsolat úgy igazán:) és szerintem csak keresni kell a te korosztályodba is az olyan lányokat akik bolondosak életvidámak és tényleg megvan bennük minden amit szeretnél 16/L
9/11 anonim válasza:
Sztem nem vagy az. Mivel a lányok előbb érnek, egy 12 de inkább 13 éves sztem egyáltalán nem túl fiatal. Utóbbi kicsit már fel is fogja a kapcsolat lényegét :) 13/L aki szerint a korosztálya túl gyerekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!