Tényleg el vagyok késve a szüléssel? 28 éves vagyok.
csak azért mert el vagy késve, vagy úgy gondolod, és gondolják hogy el vagy késve ne maradj egy nem igazán működő kapcsolatbn
mert ha mégis, akkor majd perzse lesz kvázi időben gyereked, de majd nevelheted egyedülállóként, vagy kereshetsz gyerekkel párt, vagy benne ragadsz egy pocsék kapcsolatban
egyébként én is 27 vagyok, én is elkésve érzem magam, mégsem vállajuk még be, mert nincs biztos állásom..
pedig nem albiban lakunk, házas vagyok..stb
Ne hallgass senkire, csak a belso hangra!
28 evesen ismertem meg a ferjem, az elozo kapcsolataim nem voltak olyanok, melyre gyereket vallaltam volna. (keson ero tipus vagyok, 19 eves voltam en is, mikor elvesztettem)
Bar gyorsan kiderult (kb 2 ev!), o az, akivel gyereket vallalnek, megis 31 evesen kotott hazassagunk utan, kozos dontesre most jon az elso baba, 35 evesen.
Pont leszarom, ki mit gondol.
Egy ulj, ahogy TE helyesnek talalod!
Nem vagy elkésve.
Én 35 évesen szültem a kislányomat.Most 38 vagyok,és tervezzük a következőt.
Nem azért szültem ilyen későn mert karrierista vagyok vagy valami.Hanem így alakult.Először volt egy 8 éves kapcsolatom.Aztán egy 4.Aztán megtaláltam a párom...aki az igazi.És vele alapítottunk családot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!