Hogy értessem meg a menyasszonyommal, hogy váltson már munkahelyet, mert kikészül? Már utálja csinálni, én elveszítettem a munkám, lassan a kölcsön lakást is eladják a fejünk felől. Hogyan vegyem rá, hogy menjünk külföldre?
Lassan borul a bili,már nincs miért itt maradnunk.Én elveszítettem a munkám,ezen a környéken nem sok munka van,neki jól fizető állása van,de már 8 éve ott van és utálja csinálni,már minden nap sík ideg,már neki se sok van hátra azon a helyen.Már minden nap tiszta stressz.A lakást amit kölcsön kaptunk a szüleitől,hamarosan el adják.Így az is megszűnik.Már sokszor felvetettem az ötletet,hogy menjünk külföldre,mert itt már nem sok maradásunk van úgy érzem.Én is ő is beszélünk idegen nyelven.Mondtam neki,az is jó ha másik városba megyünk itthon,ahol több a munkalehetőség.
Mindig azt mondogatja menjek előre én,és majd utánam jön.Ugyanakkor én meg azt gondolom,hogy közösen nagyobb erőt képviselnénk,sokan csinálták úgy,hogy közössen kitaláltak valamit és együtt útnak indultak.
Mivel pont tudok olyan esetről, hogy egy pár kiment csak úgy bele a semmibe, hogy majdcsak találnak munkát, de hamar elfogyott a pénzük, ezidő alatt semmi nem sikerült és csalódottan jöttek haza, így azt mondom, hogy együtt csak akkor induljatok el, ha kint le van szervezve a munka.
Ha nem, akkor tényleg jobb, ha te kimész és ha majd találsz munkát, a menyasszonyod csak akkor adja fel az övét és megy utánad.
A legtöbben így csinálják, ez a legésszerűbb megoldás.
Hello Én mint kint élő, mondom azt ha valóban beszéltek idegen nyelvet, akkor érdemes kimenni külföldre.
Akár együtt , akár külön... de töke az kell hozzá. Amennyitek van szerintem elég, ha szerencsétek van még annyi sem kell hozzá. De előtte informálódjatok lakhatás ügyben, nagyobb városban érdemes próbálkoznotok, ahol mindketten találtok munkát. Nyelvtudással szorgalommal biztos összejön valami. Nehezebb lesz a kezdet , mint most otthon, de utána sokkal jobb. De ha egyedül mész készülj fel hogy eluralkodik rajtad a honvágy a szeretethiány , miközben otthon a párod. Nem egy erős ember ment haza mert nem bírta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!