Szerintetek miert idegesitenek az anyukak? ( nem minden anyuka)
Marmint..
Az olyanok pl akik buszon ulnek a kisgyerekukkel, a gyerek mar a 6. ember nyakaban himbalozik , taskajaba nyul, telefonjat veszi el stb...anyuka pedig nyugodtan ul szep csendben , es ha szolni merunk a gyerekenekmmeeg a mi fejunket kapja le..
Vagy azok az anyukak akik a gyermekeik tulajdonsagait nagyitjak fel pl jatszoteren is , vagy orvosnal vagy barhol annyira hogy az osszrs tobbi normalis anyuka a foldbe tiporva erzi magat es szar anya lesz hirtelen... Vagy mikor az anyak lenezik azokat akik meg nem anyukak..
Es az a legszebb az egeszben hogy ovono szeretnek lenni. Mert a gyerekeket viszont imadom. Rajuk egyszeruen nem tudok haragudni mert tudom hogy picik es nem szandekos naluk a rosszasag csak igy nonek fel (a neveletlenseg amit irtam fent az mas..)
Szerintetek ez mitol van nalam? El fog mulni?
Erdemes igy ovononek mennem?
Nem fog elmúlni :)
Szerintem az ilyen emberek minden normális ember számára idegesítőek.
"Az olyanok pl akik buszon ulnek a kisgyerekukkel, a gyerek mar a 6. ember nyakaban himbalozik , taskajaba nyul, telefonjat veszi el stb...anyuka pedig nyugodtan ul szep csendben , es ha szolni merunk a gyerekenekmmeeg a mi fejunket kapja le.. "
Ezt magyarázd el légyszíves. A gyerek idegenek nyakában lóg, és idegenek táskáját és elefonjait veszi el? És ők mit szóln ak hozzá? Hát próbálná csak elvenni az enyémet!
Vagy nem jól értem?
Tanító ismerősöm mondta, hogy a pedagógia pálya nehézsége a következő: 10% a rendszer rossz működése, 10% a gyerekek rossz viselkedése, 80% a szülők hülyesége.
Szóval erre készülj fel. De ha a gyerekeket szereted és jól elvagy velük, akkor nagyon jó óvónő lehetsz, idióta szülök (vagy ügyfelek, főnökök...stb) minden pályán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!