Mit tegyek? Megfojtsam?
Figyelt kérdés
Tőlem kért anyósom egy 10ezrest, de még nem kapta meg ma se a pénzét, már csak holnap hozhatják neki. Hétvégén megyünk hozzájuk, hétfőre kell a pénz, ti mit csinálnátok,ha nem adja vissza addig?2010. febr. 11. 09:37
2/17 anonim 

válasza:

Ha megfojtod, később sem adja oda. Te pedig mégy a sitkóra. :)
de holnap még csak péntek, megkaphatod.
Ha viszont megbízhatatlan, ne adj neki többet.
3/17 A kérdező kommentje:
Tiszta ideg vagyok, hétfőn kell fizetnem az albérletet, meg a közösktg-es csekket.
2010. febr. 11. 09:51
4/17 A kérdező kommentje:
Soha többet nem adok ez már tuti, max ha annyira jól fogunk állni,h nincs szükség arra a 10-esre. Hétvégéig aggódhatok:(
2010. febr. 11. 09:57
5/17 anonim 

válasza:

nem értem! Ha tudod,hogy ennyire kell neked a pénz,mert ha nincs akkor nagy bajban leszel ,miért adtál kölcsön??lehet ilyenkor nemet is mondani...
"Bocsi anyuka de sajnos csak annyi pénzünk van,hogy kenyeret és tejet tudok venni.A drága uram nem kapta meg időben a fizetését,és nekem is húzzák a fizetésemet...bla bla bla..."
Most nem lennél ideges..
6/17 A kérdező kommentje:
Mert úgy kérte,h tuti megkapja addig a pénzét, azt meg h ő mikor kap ő tudja nem én.
2010. febr. 11. 10:26
7/17 anonim 

válasza:

8/17 anonim 

válasza:

menj el hozzá hnap és mond el neki h kell az a 10ezres mert be kell fizetni ezt-azt.
9/17 anonim 

válasza:

melyik fontosabb neked ?
az hogy az anyósodnak adj..vagy hogy kifizesd a számláidat??
-.-"
ne légy buta
10/17 anonim 

válasza:

Ha nyugdíjas akkor holnap megkapja a pénzt.
Persze ha számlaszámra megy,a postás nem tudom mikor viszi.
Szerintem pár napra rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!