Miért divat pár éve az, hogy 20-30-as srácok egyedülálló, nőkhöz költöznek, akik gyereket nevelnek? Férfias dolog ez? Mennyire lehet hosszú egy ilyen kapcsolat a férfi részéről?
Leginkább anyagi szempontból tettem fel a kérdést. Úgy gondolom, hogy a srácnak egyelőre nincs hol laknia, így csak kényelemből költözik olyan nőhöz, akinek van gyereke, akár saját lakása. Sok olyan srác van, aki pár év múlva leváltja a hölgyet egy másik, hasonló helyzetben lévőre, ugyanakkor sok ilyen srác szándékosan nem fizet bele a költségekben, csak el van tartva.
Mi a véleményetek?
Köszönöm előre. 27 L.
Igen. Ez a szelektált pozitív megerősítés! :)
Meglehet, hogy lecserélték a kedves kérdezőt egy gyerekes 40-esre... a hiba mindig másokban van. :)
Köszi az együttérzést, de nem cserélt le senki senkit, csupán egy jelenségről kérdeztem, általánosan. Megtörténik, hogy valaki általános kérdést tesz fel, igaz? Ez nem zavar senkit sem, bízom benne :)
Köszönöm szépen a válaszokat, még egyszer.
21: Én a felnőttség hiányaként értékelem a valakire RÁköltözést.
Az összeköltözés nem azonos a ráköltözéssel.
Ha van egy saját élettere valakinek, az az övé, magának alakította ki, nyilván nem két emberre tervezte és nem a dupláját vette és tartja fenn dupla rezsivel annak, mint amekkorára szüksége van neki magának!
Egy kapcsolatnál azt nézem, hogy ne adjak többet, mint másik, így elkerülhető, hogy pótmamai szerepbe csússzak a szerelmi szerep helyett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!