Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire számít hogy...

Nektek mennyire számít hogy az életetek párjára jellemző legyen a mindennapos természetes vidámság?

Figyelt kérdés

majdnem 2 éve élünk együtt a párommal.

Én egy elég életvidám lány vagyok. Sokan mosolygok, és igénylem is a bohóckodást meg a jókedvet.

Kezdem úgy érezni, hogy a páromat félreismertem.

Gyakran olyan bús fejeket tud vágni, hogy meg vagyok ilyedve mi a baja. Ha kérdezem tőle hogy mi a baj, ha pl vicceskedek vele, azt válaszolja hogy minek örüljön. Ez most így lehet hülyén hangzik, nehéz elmagyarázni, de valahogy igénylem azt hogy a mindennapjaink vidámak legyenek. Ha nincs miért szomorkodni akkor ne vágjunk már olyan fejet mintha gyászolnánk, ha élvezzük az életet. Egyébként soha nem szoktunk veszekedni, türelmes, stb... Tehát különösebb problémánk nincs

Van olyan aki élt már át hasonlót?

2015. febr. 9. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalka vagy még. Az élet nem egy habostorta, és bármennyire is kedvencünk a mákostészta, ha minden nap azt kellene ennünk..... Egy ember megismeréshez egy élet nem elegendő. Én 6 év ismeretség után házasodtam össze a feleségemmel és így közel 50 éve ismerem. Újabb és újabb tulajdonságai jönnek elő, amelyek valójában nem igazán újak, csak az élet előre haladtával a korábban ritkán jelentkező jegyek egyre inkább jellemzővé kezdenek válni. Nyilván Ő is ezeket mondaná rólam. Mi gyakran veszekszünk, sőt veszekedtünk, tulajdonképpen nem is igazán fontos dolgokkal kapcsolatban. Én ezeket fontosnak tartom, mert csak a nyugalomból kizökkent állapotban szokott fény derülni rejtett személyiségjegyekre.
2015. febr. 9. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
hmm nem ez szokott a gond lenni, hanem a nők szexuális étvágya és vágya ami nem egyezik ez szokott engem zavarni. Egyébként nem tudom a korod, de tuti fiatal vagy.
2015. febr. 9. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Ismerek egy hozzád hasonlóan mosolygós,21 éves lányt,aki egy olyan csávóval kötötte össze az életét,aki 3 szót ha beszél és mindig fapofát vág.Mégis 4 éve együtt vannak,össze is házasodtak és nem sokára szülők lesznek.Ide annyi kell,hogy mindkettőtök idomuljon valahogy a másikhoz,mert anélkül nem megy.
2015. febr. 9. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Szamomra az egyik legfontosabb dolog az optimizmus es a vidamsag, a ferjemrol pedig idokozben kiderult h manias depresszios:)-)))))))))
2015. febr. 9. 19:24
 15/15 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok, igen fiatal vagyok még, a párom 30, én is dolgozom, mellette tanulok is, persze nekem is vannak problémáim a munkahelyemen, kinek nincs, De pont az a szitu hogy amikor nincs munkahelyi stessz akkor is fapofa van, és úgy érzem félreismertem, ahogy az előző is írta általánossá vált a kedvetlenség. És szerintem nagyon fiatalok vagyunk még ahoz hogy ne élvezzűk az életet. Valaki eléldegél egy semleges hangulaton, én nem.

ilyen vagyok, persze ahogy írtam nekem is vannak rosszabb napjaim, kinek nem. de ha nincs okom szomorkodni akkor főleg szeretem az életet és vidám vagyok.

és köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 9. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!