Dolgoztál 16-17évesen? Ha igen, mit?
Igen,dolgoztam.14 éves korom óta egyedül éltem,kénytelen voltam valamiből ennivalót venni+ albérletben laktam.
14 évesem építkezésen dolgoztam segédmunkásként,mellette szezonmunkák(zöldség-gyümölcs szedés,ilyesmi) és persze suliba is jártam.16évesen át lehetett iratkozni esti tagozatra,ott érettségiztem le,közben csináltam a hivatásos jogsit és a nyelvvizsgát.Akkor már főállásban dolgoztam,csak 2 év után jöttem rá,hogy nem voltam bejelentve.Ez egy kis vegyipari,kozmetikai cég volt,bekeverő voltam.
Jelenleg(20évesen) már 2 éve egy elég rossz munkám van,le is nézik az emberek.Parkgondozó vagyok,ha ez mond valamit.(ha nem akkor bővebben,szemetet szedek,takarítom az utcát,néha virágot ültetek)
Pedig nem 8 általánosom van(itt nem akarok senkit bántani ezzel) és sajnos csak itt tartok.De nagyon keresem a másik munkahelyet,mert továbbra is vezetni szeretnék.
20/L
Igen, hétköznap reggelente újságot osztottam a metróban. Télen utáltam :) Voltam telemarketinges is, de csak rövid ideig, mert utáltam az embereket zaklatni és nem is sikerült sose rájuk sózni semmit.
Nyárra valahogy sose jött össze, hogy dolgozzak.
Most egyetem mellett hétvégén egy kávézóban dolgozom, hétköznap pedig amikor ráérek, egy informatikai cégnél titkárnőféle feladatokat végzek.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!