Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít a párom testvére és...

Idegesít a párom testvére és annak a párja. Mit tehetnék? A páromnak nem mondtam, nem akarom megbántani.

Figyelt kérdés

Igazából okot nem adtak rá, rendesek velem, én mégis a falra tudnék mászni tőlük. Idegesít, hogy nem képes főzni, egész nap nem csinál semmit a 1,5 éves gyerek mellett, mert hogy nincs ideje, de közben a gyerekkel sem foglalkozik, mert a tv előtt ülnek egész nap.

Volt már, hogy vigyáztam a gyerekre és főztem mellette levest, meg sütöttem husit nekik ebédre. És nem volt megterhelő, simán elvan a gyere több tíz percig is magában, szóval nem is az az izgága gyerek.

Egész ősszel, télen, tavaszon, nincs kint a gyerek a levegőn, mert boltba se jár az anyja, mert a babakocsi állítólag nem fér be a boltba, abiciklivel meg a gyereket nem tudja hova rakni a boltban. Istenem, 10 percig nem elfér a gyerek a kézben?

De még csak az udvarra se teszi ki a babát levegőzni.

Tápszert kap a baba születése óta, mert nem volt elég tej, oké, de 8 hónaposan már szándékosan leválasztotta, holott a baba még igényelte volna a cicit. Nem akarnak kistesót, szóval nem amiatt.

A múltkor a nagymama túró rudit adott csoki nélkül a gyereknek, 5 órán át nézték a neten, hogy most ehet-e már túrót vagy nem.

A párom adott az unokaöccsének egy sima sajtos tallért, amit én sütöttem, olyan véres szemekkel néztek rá, hogy csak na...mert volt benne tej, amit szerintük csak 2 éves kora után kaphat..

És még 1000 ilyen dolog. Tudom, semmi közöm hozzá, pláne úgy, hogy még gyerekem sincs, de a falra tudok attól mászni, hogy semmire sincs idő a gyerek mellett és sehova sem lehet kimozdulni, mert olyan nagyon bonyolult mindent megoldani egy 1,5 éves gyerekkel.

Az én nővérem teljesen máshogy áll hozzá ezekhez a dolgokhoz, minden nap főz, elmegy a babával ide-oda, bevásárolni, sétálni, stb.

Hogy kezeljem a helyzetet? Nagyon felmegy bennem a pumpa, amilor a gyereket hozza fel kifogásnak mindenre.

A páromnak csak.finoman mondtam ezt-azt, igazat is adott, de azért próbálta is védeni, elvégre csak a testvére.

2015. febr. 5. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
Hozza úgy az élet, hogy szúrja a szemünket a másik viselkedése, hozzáállása, de meg kell tanulni kezelni, mert úgy látszik, ha csak minket zavar, az érintetteket nem, akkor úgysem tudunk mit tenni és csak mi őrlődünk. Maximum tanulhatunk belőle, hogy mi hogyan nem fogjuk csinálni.
2015. febr. 6. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Hat igen, az igazsag faj...de akkor is igazam van! Barmok.
2015. febr. 6. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

a fiatal gyermektelen nő aki szerint ő szuperanyú mert 10 percig elvolt egy idegen gyerekkel...

ne kötelező találkozni szülj egy sajátot utána okoskodj

2015. febr. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!