Idegesít a párom testvére és annak a párja. Mit tehetnék? A páromnak nem mondtam, nem akarom megbántani.
Igazából okot nem adtak rá, rendesek velem, én mégis a falra tudnék mászni tőlük. Idegesít, hogy nem képes főzni, egész nap nem csinál semmit a 1,5 éves gyerek mellett, mert hogy nincs ideje, de közben a gyerekkel sem foglalkozik, mert a tv előtt ülnek egész nap.
Volt már, hogy vigyáztam a gyerekre és főztem mellette levest, meg sütöttem husit nekik ebédre. És nem volt megterhelő, simán elvan a gyere több tíz percig is magában, szóval nem is az az izgága gyerek.
Egész ősszel, télen, tavaszon, nincs kint a gyerek a levegőn, mert boltba se jár az anyja, mert a babakocsi állítólag nem fér be a boltba, abiciklivel meg a gyereket nem tudja hova rakni a boltban. Istenem, 10 percig nem elfér a gyerek a kézben?
De még csak az udvarra se teszi ki a babát levegőzni.
Tápszert kap a baba születése óta, mert nem volt elég tej, oké, de 8 hónaposan már szándékosan leválasztotta, holott a baba még igényelte volna a cicit. Nem akarnak kistesót, szóval nem amiatt.
A múltkor a nagymama túró rudit adott csoki nélkül a gyereknek, 5 órán át nézték a neten, hogy most ehet-e már túrót vagy nem.
A párom adott az unokaöccsének egy sima sajtos tallért, amit én sütöttem, olyan véres szemekkel néztek rá, hogy csak na...mert volt benne tej, amit szerintük csak 2 éves kora után kaphat..
És még 1000 ilyen dolog. Tudom, semmi közöm hozzá, pláne úgy, hogy még gyerekem sincs, de a falra tudok attól mászni, hogy semmire sincs idő a gyerek mellett és sehova sem lehet kimozdulni, mert olyan nagyon bonyolult mindent megoldani egy 1,5 éves gyerekkel.
Az én nővérem teljesen máshogy áll hozzá ezekhez a dolgokhoz, minden nap főz, elmegy a babával ide-oda, bevásárolni, sétálni, stb.
Hogy kezeljem a helyzetet? Nagyon felmegy bennem a pumpa, amilor a gyereket hozza fel kifogásnak mindenre.
A páromnak csak.finoman mondtam ezt-azt, igazat is adott, de azért próbálta is védeni, elvégre csak a testvére.
a fiatal gyermektelen nő aki szerint ő szuperanyú mert 10 percig elvolt egy idegen gyerekkel...
ne kötelező találkozni szülj egy sajátot utána okoskodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!