Akik már régóta éltek párkapcsolatban, és utána összeházasodtak, változott valamiben a kapcsolatuk, jobb esetleg rosszabb lett?
Figyelt kérdés
Mi 8éve élünk együtt,márciusban lesz az esküvőnk.2010. febr. 10. 11:37
11/14 anonim válasza:
Mi 3 év után házasodtunk össze.Ennek 15 éve.Azóta sem változott semmi.Megmondom őszintén,pont erre számitottam.Azt hiszem 3 év bőven elég,hogy megismerje a párját az ember annyira,hogy tudja kivel köti össze az életét.Nekem egy kevés is elég lett volna a 3 év alatt,hogy ne menjek férjhez ha kicsit is valami nem tetszik.
12/14 anonim válasza:
Nálunk sem változott semmi. Előtte is együtt éltünk, meg utána is. Ugyanúgy szeretjük egymást ahogy előtte. Csak most már úgy mutatom be, hogy a férjem. Ha egyáltalán eszembe jut ezt mondani!:) Őszintén megmondom, hogy nagyrészt a lagzi miatt házasodtunk össze. Csapni akartunk egy jó kis bulit a barátainkkal. A pénz szerencsére meg volt rá. De más nem nagyon változott.
13/14 anonim válasza:
Mi pont 10 év után házasodtunk össze, abból 3 évet éltünk együtt. Ennek 3 éve, azaz 13 éve vagyunk együtt. Nálunk komolyabb változást nem hozott, a nevemet leszámítva. :) Azóta megszületett kisfiúnk, aki 1 éves, és boldogabbak vagyunk, mint valaha! A mi kapcsolatunk évről évre szorosabb lett! Ezt kívánom Nektek is!
14/14 anonim válasza:
6 év után és semmi nem változott, még a nevem sem :)
A lányunk esküvőnkkor 11 hónapos volt, szerintem akkor változott valami, mikor megszületett a pici. Nagyon megszoktuk, hogy kettesben vagyunk és azt csinálunk amit akarunk, de szerintem ez is csak összekovácsolt minket. Még nem vagyunk 1 éve házasok, de már a 2. babát várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!