Mit csináljak? Nagyon összevesztem a párommal
Hazaértem és kicsit elegem lett hogy mindig én főzzek mossak takarítsak és nem mozdul meg. Ő meg hozzám vágta hogy ennyi dolgom van mint nőnek hogy ezeket megcsináljam és ha nem főzök akkor én vagyok a gyerek és költözzek haza, holott én nem láttam soha főzni. A söprésre is elöadta hogy 3 perc alatt megvan holott egyszer se láttam a kezébe a seprűt. "idióta, te nagyon hülye" stb hagyta el a száját.
Neki ezekszerint semmi dolga nem lenne? Kiborultam és engem nEz hülyének holott ő nem mozdul meg
Hát, akkor ne hagyd ott, csak ne is gyere ide picsogni!
Én szemrebbenés nélkül leléptem volna, aztán leshet.
Ezt én is kérdeztem, hogy neki mi a dolga akkor, de nem felelt csak engem bántott.
Egyébként nem kell a bántás, le is lépek ha nem tetszik valami, csak érdekelt más véleménye, története.
Szerintem tök jó, hogy ez most derült ki. Ha ilyen pasi, akkor képzeld el, milyen életed lenne mellette, aztán lépj, ne pocsékold rá az időd. Valószínűleg náluk a családban is ez a szokás, hogy apuka ül a tévé előtt, anyuka meg megszakad a munkában. Ahogy öregszik az ember, ezek a látott minták egyre erősebben jönnek elő.
Keress olyan pasit, aki egyenrangúként kezel, beáll melléd a munkába, és nem sérteget, ha valami nem tetszik neki. Egyre többen vannak, hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!