Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon összeves...

Mit csináljak? Nagyon összevesztem a párommal

Figyelt kérdés

Hazaértem és kicsit elegem lett hogy mindig én főzzek mossak takarítsak és nem mozdul meg. Ő meg hozzám vágta hogy ennyi dolgom van mint nőnek hogy ezeket megcsináljam és ha nem főzök akkor én vagyok a gyerek és költözzek haza, holott én nem láttam soha főzni. A söprésre is elöadta hogy 3 perc alatt megvan holott egyszer se láttam a kezébe a seprűt. "idióta, te nagyon hülye" stb hagyta el a száját.

Neki ezekszerint semmi dolga nem lenne? Kiborultam és engem nEz hülyének holott ő nem mozdul meg

2015. febr. 5. 16:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Hát, akkor ne hagyd ott, csak ne is gyere ide picsogni!

Én szemrebbenés nélkül leléptem volna, aztán leshet.

2015. febr. 5. 17:41
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
És ha neked, mint nőnek ennyi dolgod van, neki mégis mi a dolga? A családfenntartás? Mert ha te is dolgozol, akkor ezt nemigen csinálja jól..
2015. febr. 5. 18:07
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondd csak kérdező, te ezt miért tűröd el? Te választottad, edd meg amit főztél...
2015. febr. 5. 18:10
 24/26 A kérdező kommentje:

Ezt én is kérdeztem, hogy neki mi a dolga akkor, de nem felelt csak engem bántott.

Egyébként nem kell a bántás, le is lépek ha nem tetszik valami, csak érdekelt más véleménye, története.

2015. febr. 5. 18:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó, hogy ez most derült ki. Ha ilyen pasi, akkor képzeld el, milyen életed lenne mellette, aztán lépj, ne pocsékold rá az időd. Valószínűleg náluk a családban is ez a szokás, hogy apuka ül a tévé előtt, anyuka meg megszakad a munkában. Ahogy öregszik az ember, ezek a látott minták egyre erősebben jönnek elő.

Keress olyan pasit, aki egyenrangúként kezel, beáll melléd a munkába, és nem sérteget, ha valami nem tetszik neki. Egyre többen vannak, hidd el :)

2015. febr. 5. 18:36
 26/26 A kérdező kommentje:
:)
2015. febr. 5. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!