Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon összeves...

Mit csináljak? Nagyon összevesztem a párommal

Figyelt kérdés

Hazaértem és kicsit elegem lett hogy mindig én főzzek mossak takarítsak és nem mozdul meg. Ő meg hozzám vágta hogy ennyi dolgom van mint nőnek hogy ezeket megcsináljam és ha nem főzök akkor én vagyok a gyerek és költözzek haza, holott én nem láttam soha főzni. A söprésre is elöadta hogy 3 perc alatt megvan holott egyszer se láttam a kezébe a seprűt. "idióta, te nagyon hülye" stb hagyta el a száját.

Neki ezekszerint semmi dolga nem lenne? Kiborultam és engem nEz hülyének holott ő nem mozdul meg

2015. febr. 5. 16:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező! Én két napja vesztem össze ugyanezért a párommal. Szintén mindketten dolgozunk. De egy csúnya, becsmérlő, szexista szó nem hagyta el a száját. Megvitattuk a dolgokat, megegyeztünk, ismét béke van. :)

Viszont ha hülyézne, idiótázna és szexista megjegyzéseket tenne, lekicsinyelné a munkámat, nem becsülné az értékét, ahogyan azt a te párod teszi, otthagynám a p1csába. :)

Úgyhogy hajrá!

2015. febr. 5. 16:53
 12/26 A kérdező kommentje:

Ki pontozgatja le a válaszokat?

Teljesen jókat írnak

2015. febr. 5. 16:54
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
"idióta, te nagyon hülye"
2015. febr. 5. 16:55
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

Én már azért is otthagynám, ha valaki úgy beszélne velem, hogy kussoljál.

Egyébként meg, ha mindketten dolgoztok, akkor nem kizárólag a te feladatod minden házimunka. De úgy látszik, ő házicselédet akar, nem szerelmet.

Szerintem gyorsan költözz haza és keress egy értelmesebb férfit.

2015. febr. 5. 16:55
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Mi már az elején tisztáztuk, hogy mivel mindketten dolgozunk, mindkettőnké a háztartás.

Nem is volt ezzel gond sosem.

Amikor otthon voltam a babánkkal, akkor én csináltam mindent, de most hogy újra dolgozok, megint közösen visszük a háztartást.

Barátnőm pedig pont az a típus, hogy ő a "rabszolga", övé a háztartás+gyerek+minden, a férje meg csak dolgozik, és amikor hazaér ki van szolgálva...

Szerintem te is érzed, hogy nem ő a megfelelő társ melléd, máshogy látjátok a női-férfi szerepeket. Még most lépj le, amíg nem pazaroltál rá sok időt.

2015. febr. 5. 16:57
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Sose értem, hogy a fenébe költöznek össze ilyen emberek. Ne mondd már nekem azt, hogy először beszélt így veled! Otthagyod a fenébe és keresel egy értelmes pasit.
2015. febr. 5. 17:03
 17/26 anonim válasza:
100%
Nálunk is voltak a háztartás vezetésből problémák. Nem azért mert én nem csináltam semmit, hanem mert kevesebbet mint korábban. Ez feszültséget szült, de egy sértő szó el nem hagyta a számat, megbecsülöm a társam otthoni munkáját, megértettem a baját, és próbálok tenni a dologért. (férfi vagyok)
2015. febr. 5. 17:06
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Bocsánat, az előbb (# 13) nem tudom, hogy hogy, de sikerült valamit elbénáznom az egérrel, és elküldenem azt az egy sornyi idézetet, amire reagálni akartam.

Szóval:

"idióta, te nagyon hülye" / "kussoljál!"

Ilyen helyzetben én mondjuk tényleg elkezdném szervezni a hazaköltözést. Szerintem amit leírtál, az nem az a kategória, hogy valakivel időnként elszalad a ló, aztán kimond valami nem túl kedveset, amit maga is megbán, ha belátja, hogy nem volt igaza, esetleg bocsánatot kér, és normális hangnemben meg lehet vele beszélni a dolgokat.

Gondolom, a párod úgy szocializálódott, hogy ezt látta otthon, (a nő is ledolgozik napi 8 órát, és otthon minden háztartási teendő ráhárul, és ezt a természetes, nem pedig olyan dolog, amit értékelni kéne, hálásnak lenni érte, netalán besegíteni ebben-abban), és ezt a mintát szeretné veled is működtetni.

A te döntésed, hogy ebben akarsz-e, tudsz-e partner lenni, és tudsz-e egy olyan férfit szeretni és tisztelni, aki így viselkedik és ilyen hangnemben beszél veled.

2015. febr. 5. 17:08
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
én ráborítanám a kukát, az ágyába beba**nám a mosatlant és idióta se**fej felkiáltással úgy hagynám faképnél, hogy ideje nem lenne még felocsudni sem. ha még csak jártok és már most így beszél veled, később mit fog magengedni magának? talán még verne is. lusta tiszteletlen barom-arc...
2015. febr. 5. 17:08
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
most lepj le, amig meg nincs gyerek, mert aztan ha otthon leszel gyesen meg azt is megkapod hogy eloskodo vagy es o tart el.
2015. febr. 5. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!