Összevesztem a párommal. Mivel engeszteljem ki? Én vagyok a nő.
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 12:18
2/10 anonim válasza:
Min vesztetek össze és ki részéről volt jogos a veszekedés?
3/10 anonim válasza:
hívd oda és mond hogy sajnálodés ne összevesszetek hanem beszéljétek meg a dolgokat. nem kell ordibálni elég ha kellemes hangon beszéltek. aztánjöhet a békülős szex. ha nagyon jó lesz akkor az csak erősíti a kapcsolatotokat.
4/10 A kérdező kommentje:
Én vesztem össze vele azért mert cigit vesz magának.
2013. szept. 14. 12:25
5/10 anonim válasza:
És te mit veszel magadnak?
Akkora hülyeség ezen összeveszni, hogy hihetetlen. Épp ezért nem is tudok neked semmit javasolni, hogy engeszteld ki, mert ilyenen veszekedni...
Ezentúl tartsd tiszteletben, mit szeretne venni magának, hadd döntse már el ő, az szerintem elég lesz.
6/10 anonim válasza:
kérj tőle bocsánatot, és ennyi
komolyan, ilyen hülyeségen vitázni??
7/10 anonim válasza:
Attól, hogy bepörögsz a cigivásárlásán, még nem fog leszokni. Ahhoz segítség, együttes erő és akarat kell. Kérj bocsánatot!
8/10 anonim válasza:
békülős szex a megoldás, a pasik szeretik a szexet
9/10 anonim válasza:
Gyújtsatok rá egy szál cigire és beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!