Lelki ismeret furdalásom van, mert a családom majd alig fog találkozni a gyerekemmel. Tehetek ellene vmit?
Terhes vagyok,még nem szültem meg. Mi 160 km-re élünk kb az én otthonomtól,mivel páromat ide köti a munkája. Az ő családjából szinte mindenki kinn él Németországba.
Néha belegondolok hogy mennyire nehéz lesz így egyedül,mindenféle segítség nélkül. Az eszem tudja h nem érdemes haza költöznünk,mert nem biztos h ott párom talál munkát,itt meg biztos munkahelye van. És már most rosszul érzem magam tőle,h milyen keveset fogják látni a családtagjaim a gyerekünket.
Persze lehet mondai h jöjjenek k,de sajnos nincsenek olyan anyagi helyzetbe h megtehetik azt h vonatozzanak egy hétvégére. Meg azért annyira mi sem állunk jól anyagilag h kifizessük mindenki vonatjegyét.
Szeretnénk majd venni egy autót,h gyakrabban haza tudjunk látogatni,de kitudja h sikerül e. Azért az sem olcsó,plussz fenntartani.
Meg tervbe van h ha már nagyobb lesz a babánk,akkor kimegyünk mi is párom családja után(tudnak segiteni lakást és munkát szerezni). Onnan még kevesebbszer tudunk majd hazajönni. Olyan rosszul érzem magam ilyenkor mikor ez eszembe jut :(
Pedig aztán már jó ideje nem lakok otthon,de mig nem voltam terhes,akkor havonta vagy két hetente haza mentem. De babával már nem lesz olyan egyszerű az utazgatás se
Sikítva sírok a röhögéstől. :D Mennyi bar*m van errefelé! Mindjárt felhívom anyámat, és megmondom neki, hogy kész, vége, nemsoká nem lesz a családom, örüljön ha képen látja az unokáját, mert mi egy család leszünk a házasság és a gyerek szent kötelékében a párommal és a gyerekkel, ne is próbálja befúrni magát. :D :D :D
Gerincfordulásból vett lendülettel röhögném orcán azt, aki ezt így gondolja, és komoly képpel elő is adja nekem.
Nagy az Istenke állatkertje, és egyre szűkebb a ketrec :-)
Amúgy 2 kötözködő félnótás locsogott 3 oldalon át csak.
Érthetőek az érzéseid kérdező, és természetesen mind a szüleid, testvéreid, stb, a családod maradtak attól még, hogy férjhez mentél, és gyereketek lesz. Ti 3-an lesztek egy család, és mindkettőtöknek azok maradnak a saját családja is. Ha nem így van, már hallottunk volna a törvényi változástól :-)
egyébként szerintem ha te eddig is hazajártál, abban a baba nem fog megakadályozni. Lehet utazni kisbabával is, és nem csak autóval. Keresztfiamék Nürnbergben laknak, ők 2-3 havonta hazajárnak, igaz anyagilag megtehetik. A nagyobbik gyerek 6 hetes volt mikor először jöttek, a kisebbik 4. Hozzá vannak szokva az utazáshoz, általában éjszaka jönnek, és végigalusszák a gyerekek. Ha anyagilag megengedheted magadnak, nem foszd meg a családodat magatoktól, menjetek minél sűrűbben HAZA. És direkt írtam, hogy haza, mert az ember a szülői házba mindig haza megy, még 40 év házasság, 3-4 gyerek, és saját otthon mellett is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!