Mit gondoltok, nem furcsa, hogy egy ilyen kicsi gyereket ilyen sok időre elengednek a szülei mindenfelé?
3,5 éves gyerekről van szól. Amiket eddig hallottam, legalább 4 hétre megy nyaralni (a nagyszülők elváltak mind a két oldalon, így minden nagyszülővel lesz egy hetet).
Balaton, Velencei-tó, vidéki nyaralás. Mindez a szülők nélkül, legalább 4-5 éjszaka.
Értem, hogy az ovis szünet hosszú és annyi szabadságot nem tudnak kivenni a szülők, de mások is megoldják.
Van olyan életkor, amikor a gyerek még fél idegenekkel lenni. Általában 1.5-2 éves korig. Akkor még a nagyszülőknél nyaralás is "fájdalmas" a szeparációs szorongás miatt.
Itt viszont egy 3.5 évesről van szó, ő már elég idős ahhoz, hogy jól érezze magát, ráadásul 1-1 hétről van szó (nem a világ vége). Nem látom problémának.
Nálunk a nagyszülők is imádnak az unokákkal lenni és a gyerekek is élvezik a kényeztetést.
Nem szoptatott csecsemőről beszélünk, szerintem nincs benne semmi furcsa.
Kérdező, de most neked mi a problémád ezzel?
Miért legyen a gyerek oviban, ha a nagyszülei szívesen vigyáznak rá? Világosíts már fel minket, mint látod, senki sem érti, hogy mi a bajod.
Te irigy vagy mi?
Miért lenne furcsa? Én már alig várom, hogy elhozhassam nyáron a 3 éves keresztlányomat ide hozzánk falura egy pár napra, mert most már elég nagy lesz hozzá, hogy távol legyen az anyjáéktól pár éjszakát. Pár év és húgom viszi magával külföldre szintén pár napra, nincs ezzel semmi gond, hála az égnek, hogy van hova mennie a kicsinek nyaralni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!