Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, nem furcsa,...

Mit gondoltok, nem furcsa, hogy egy ilyen kicsi gyereket ilyen sok időre elengednek a szülei mindenfelé?

Figyelt kérdés

3,5 éves gyerekről van szól. Amiket eddig hallottam, legalább 4 hétre megy nyaralni (a nagyszülők elváltak mind a két oldalon, így minden nagyszülővel lesz egy hetet).

Balaton, Velencei-tó, vidéki nyaralás. Mindez a szülők nélkül, legalább 4-5 éjszaka.

Értem, hogy az ovis szünet hosszú és annyi szabadságot nem tudnak kivenni a szülők, de mások is megoldják.

2015. febr. 3. 11:21
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
De jó! Látom, sok mindenkinek vannak hasonló emlékei, mint nekem. Szeretnék megint kisgyerek lenni és a nagyiéknál nyaralni! :)
2015. febr. 3. 13:42
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
De milyen jó volt az uncsitesóéknál is nyaralni:) Sajnos ma már valóban kihalófélben van ez a szokás, ma az a trend, ha a gyerek mindenféle ilyen meg olyan tehetséggondozó táborba jár, meg drága családi napközikbe, a család meg el van felejtődve. Itt nem arrról van szó, hogy minden nap a nagyi gondoskodik a gyerekről, hanem csak nyáron pár hetet.
2015. febr. 3. 13:48
 33/39 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Hát, én most egyszerüen csak sajnálom a Kérdezőt. Egyrészt vaoszínüleg nincsenek olyan gyerekkori emlékei mint nekünk, másrészt a mostani élete sem érdekes annyira, hogy elég legyen önmagának, így kénytelen egy másik család döntésein agyalni ki tudja mennyit...
2015. febr. 3. 13:58
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Húú:) Nagyon mázlis kisgyerek szerintem:D rengeteg élménnyel fog gazdagodni és szuper nyara lesz:)
2015. febr. 3. 14:35
 35/39 anonim ***** válasza:
82%

Van olyan életkor, amikor a gyerek még fél idegenekkel lenni. Általában 1.5-2 éves korig. Akkor még a nagyszülőknél nyaralás is "fájdalmas" a szeparációs szorongás miatt.

Itt viszont egy 3.5 évesről van szó, ő már elég idős ahhoz, hogy jól érezze magát, ráadásul 1-1 hétről van szó (nem a világ vége). Nem látom problémának.

2015. febr. 3. 17:33
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
nekem is legszebb nyári emlékeim a nagyikhoz kötődnek. Volt, hogy megmondtuk a nagyinak, ne engedje a szüleinket hétvégén jönni ebédelni, mert a nagyi most csak a miénk. Nemhogy sírtunk volna a szüleinkért este, alig akartunk hazamenni!
2015. febr. 3. 19:00
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a nagyszülők is imádnak az unokákkal lenni és a gyerekek is élvezik a kényeztetést.

Nem szoptatott csecsemőről beszélünk, szerintem nincs benne semmi furcsa.

2015. febr. 3. 23:42
 38/39 anonim ***** válasza:

Kérdező, de most neked mi a problémád ezzel?

Miért legyen a gyerek oviban, ha a nagyszülei szívesen vigyáznak rá? Világosíts már fel minket, mint látod, senki sem érti, hogy mi a bajod.

2015. febr. 4. 20:59
 39/39 anonim ***** válasza:

Te irigy vagy mi?

Miért lenne furcsa? Én már alig várom, hogy elhozhassam nyáron a 3 éves keresztlányomat ide hozzánk falura egy pár napra, mert most már elég nagy lesz hozzá, hogy távol legyen az anyjáéktól pár éjszakát. Pár év és húgom viszi magával külföldre szintén pár napra, nincs ezzel semmi gond, hála az égnek, hogy van hova mennie a kicsinek nyaralni!

2015. febr. 8. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!