Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lejárattam a fiamat?

Tényleg lejárattam a fiamat?

Figyelt kérdés
A nagy távolság miatt csak az esküvőn találkoztam a nászasszonyommal. Azt mondta, hogy az ő lánya tud lovagolni, fuvolázni, táncolni, rajzolni. Kérdezte, hogy az én fiam mit tud? Mondtam, hogy tud főzni, mosni, takarítani, vasalni. Valóban tud, de a kis iróniát nem tudtam kihagyni. A fiam szerint lejárattam őt. Tényleg a fiamnak kell szégyenkeznie?

2015. febr. 2. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
Én poénnak venném, ha a másik is nevetett rajta, akkor nem hiszem, hogy lejárattad.
2015. febr. 2. 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ szerintem, hogy amúgy büszke vagy-e a fiadra, érezteted-e ezt vele. Mert ha nem, akkor rosszul eshetett neki, hogy ott dicsérik a lányt, te meg ennyit tudsz kinyögni. A lejáratást szerintem arra értette, hogy idegen emberekkel, akikkel most találkozol először, udvariasnak kell lenni, mert nem ismered a humorát, mit fog viccnek venni. Te kihagytad ezeket az udvariassági köröket, elmondásod szerint jól sült el, úgyhogy a fiad végül túlreagálta, de azért igaza is van abban, hogy nem épp a jó modornak megfelelően viselkedtél. (Ami azért durva ha belegondolunk, hogy a "gyereknek" kell rápirítani a szülőre, hogy viselkedjen).
2015. febr. 3. 10:23
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt meg nem értem, hogy a gyerek tehetségének dicsérete a szülők részéről mióta p*csméregetés, ahogy az egyik válaszoló írta.
2015. febr. 3. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
És kézimunkázni nem tud?
2015. febr. 3. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor menyegző volt, vagy Ki mit tud?

Oboázni tud-e a mátka?

Sok kérdés tisztázatlan, így nem tudok objektívan állást foglalni.

2015. febr. 3. 11:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Bárcsak az én szülőm lennél..
2015. febr. 3. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!