Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti elfogadnátok ezt az...

Nők, ti elfogadnátok ezt az "ajánlatot"?

Figyelt kérdés

Válunk a férjemmel. 3 gyerekünk van, emellett anyósom is velünk él, aki képtelen ellátni magát.

Jelenleg itthonról dolgozok napi pár órát, de vissza tudok menni a munkahelyemre.

A férjem felvetette, hogy maradjon minden így, ahogy most van; leszámítva persze, hogy ő elköltözik. Ne menjek vissza, továbbra is legyek itthon és lássam el az anyját.

Nagyon szeretem anyósomat, tudom, hogy rossz lenne neki egy idegennel, esetleg egy otthonban. Emellett ha dolgoznék, bébiszitterre is szükségünk lenne a gyerekek délutáni programjai miatt.

A házat az én nevemre íratnánk teljesen és havi 200.000 ft-ot fizetne a férjem. Mindezt hivatalosan, bíróság előtt.

A munkám megmaradna, anyósomnak és a gyerekeknek is jó lenne.

Ti elfogadnátok?

2015. febr. 2. 11:34
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező, elfogadtad az ajánlatot?
2015. júl. 23. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!