Nők, ti elfogadnátok ezt az "ajánlatot"?
Válunk a férjemmel. 3 gyerekünk van, emellett anyósom is velünk él, aki képtelen ellátni magát.
Jelenleg itthonról dolgozok napi pár órát, de vissza tudok menni a munkahelyemre.
A férjem felvetette, hogy maradjon minden így, ahogy most van; leszámítva persze, hogy ő elköltözik. Ne menjek vissza, továbbra is legyek itthon és lássam el az anyját.
Nagyon szeretem anyósomat, tudom, hogy rossz lenne neki egy idegennel, esetleg egy otthonban. Emellett ha dolgoznék, bébiszitterre is szükségünk lenne a gyerekek délutáni programjai miatt.
A házat az én nevemre íratnánk teljesen és havi 200.000 ft-ot fizetne a férjem. Mindezt hivatalosan, bíróság előtt.
A munkám megmaradna, anyósomnak és a gyerekeknek is jó lenne.
Ti elfogadnátok?
Első vagyok.
Ha valahol olyan komoly a válás akkor a nagymamát nem bízzák a feleségre, semmilyen esetben.
De ha nekik így jó és jóban vannak akkor legyen.
Gondolom a mam már nem nagyon tud ezesetben dönteni, mert vannak olyan öregek akik nem maradnának így a feleséggel.
De kérdező, ha te ezt vállalod, és nem a vagyonos háláért, hanem jó lélekből, akkor csodálatos feleség vagy és a férj bánhatja, hogy elváltatok!
:)
13: már ne is haragudj, de attól még, hogy a férjemmel válunk, attól még anyósom ugyanaz a szeretetre méltó ember marad, aki 17 éve része az életemnek. Ezek után is ugyanolyan szeretettel és türelemmel fogom ellátni, mint eddig!
Komolyan nem is értem, hogy merülhet fel, hogy majd egyik napról a másikra éhezni hagyom vagy hasonló. A gyerekeim nagyanyja, basszus!
3. válaszoló vagyok újra:
Ahogy írtál még pár részletet, talán hajlanék rá, hogy elfogadjam az ajánlatot. Ha abból indulok ki, az én anyósom is egy tündér, és ha róla lenne szó, én is szívesen maradnék a közelében.
Ha a közeljövőben nem tervezel nagyobb "kicsapongást" - ahogyan látom, nem, akkor vágj bele! Utóbb, 1-2 év múlva meg, ha lesz egy komoly párkapcsolatod, azt azért nyugodtan bemutathatod. Nyilván felelős nőként, anyaként úgyse hordanál fel minden jöttmentet a gyerekeid mellé, hanem azt viszed haza, akivel tényleg komolyan gondoljátok. Ha anyósod a válás alatt is ilyen megértő és támogató, akkor nyilván azt is meg fogja érteni, hogy nem kell örökre egyedül maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!