Meddig kellene még megértőnek lennem? Én várok el túl sokat a férjemtől vagy ez másnál is kiverné a biztosítékot?
A férjem egy elég hosszú munkanélküli időszak után végre kapott munkát. Hogy őszinte legyek én elhinni is alig mertem, hogy tényleg olyan jó lesz, mint ígérték (jó fizetés, irodai munka, utazás maximum 1,5 óra). Tényleg olyan jó lett, de csak szerintem. :( A férjem minden egyes nap halálosan fáradtan jön haza, leroskad a gép vagy a tv elé és ezzel lezártnak tekinti a napját.
A próbaidő alatt még próbáltam megértő lenni, új munka, más mint az eddigi, tanulnia kellett stb., de mostanra fogy a türelmem. Szóltam neki, hogy egy kicsit próbálja magát összeszedni, mert nincs ez így jól, de ahelyett, hogy változtatna, már sajnáltatja is magát, hogy én egy zsarnok vagyok és nem értem meg, hogy neki munka után pihenésre van szüksége.
Nem tudom, hogy mit csináljak!
Hadd ne pusztuljon már bele napi másfél óra utazásba. Édesapám volt, hogy sokkal többet utazott (komárom-esztergom megyében élünk, volt, hogy nagykőrösre vagy debrecenbe ment reggel, este jött haza, másnap újra), és elég komoly munkája volt, mégis túlélte. Én is napi 1 órát utazok suliba, hazafele meg is van a kikapcsolódás, hallgatok zenét és bambulok ki az ablakon, kicsit ki is pihenem magam, mire hazaérek.
Ha a haverjára van energiája, akkor meg tényleg nem komoly a baja.
Én is kiakadnék rajta.
Aki 3 gyereket megcsinál, az ne legyen fáradt. Majd lehet fáradt, ha teljesítette a kötelességét, és felnevelte a kölykeit. Nem attól férfi a férfi, hogy feláll neki. Ennél ma már több kell.
Apuci meg anyuci is tudta, hogy gyereket vállalni azt jelenti, hogy minimum 18 évig a gyerek az első. Aki 3 gyereket megcsinál, az többszörösen át kellett volna, hogy gondolja ezt. Neki munka után pihenésre van szüksége, a kölykeinek meg rá van szüksége.
Apukák gyöngye szedje össze magát... Komolyan, az ilyen felelőtlen nyápic vakegereket sosem fogom megérteni.
Ne haragudj meg, de a ferjed egy macskajancsi. No letemre 16 oraztam ejjel, millios utalasokat szamlakat inteztem, penzt szamoltam, szoval kellett figyelni, es mellette napi tobb tonna arut pakoltunk, naponta 100x mondtam el ugyanazt a vevoknek... stb. Es heti 6 napot!
Azt gondolom nem akarasnak nyoges a vege! Kene a francnak egy ilyen pali.
A férjem napi 10 órát dolgozik építőiparban. Én kicsit többet, de irodában. Az Ő munkaideje korábban kezdődik, értelemszerűen korábban ér haza, mint én. Mire hazaérek, már beszélgettek egy csomót a gyerekkel, el van mosogatva, stb. Nem nagy dolgok, de nagyon lehet örülni neki.
És igen, valóban fárasztó az irodai meló, na de nem ennyire. Nekünk mindezek után még van energiánk éjjel egymásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!