Elkísértétek volna a párotokat sötétben? Mi a véleményetek ilyen férfiról?
Jó, hát alapvetően fordítva szokott lenni, de van olyan ember, aki nem fél semmitől? Ő épp a sötéttől meg az ott ólálkodó vadállatoktól tart, te pedig magad is írtad, hogy nem félsz ezektől. Ha ezzel ő is tisztában van, akkor annyira azért nem volt nagy kérés. Vagy te tökéletes vagy és soha, semmitől nem tartottál még?
Ilyen esetben csodálkoztam volna egy kicsit, talán cukkolom is vele a párom egy darabig, aztán elkísérem.
Lehet nem volt kedve egyedül menni,vagy rosszat álmodott!
Valahogyan a párom és a párom között kellene találni valami különbséget.
A képébe röhögtem volna és megkérdeztem volna tőle, hogy azt akarja, hogy engem zabáljon meg egy vaddisznó?
Bármilyen más indokkal elkísértem volna, ha nem lettem volna hulla, de az hogy fél az állatok támadásától, az poén. Engem nem támadhatnak meg?
Arról nem is beszélve, hogy ezek nem tipikusan éjszakai állatok, ha nincs nagy zaj, akkor világosban is ugyanúgy "megtámadhatja" bármi. :))
Igen. Azt gondolom róla, hogy városi férfi, aki megbízik benned annyira, hogy elmondja, hogy mitől fél.
Rólad azt gondolom, hogy némileg érzéketlen vagy. Attól, hogy neked semmit sem jelent valami, attól neki még fontos lehet. Ha megterhelőnek érzed, hogy a párodat kisegítsd a gyengeségeiben, akkor nem biztos, hogy jó ötlet párkapcsolatban élned...
Én egy szóval sem írtam, hogy városi férfi...
Engem csak meglepett, hogy ezt kérte. Nem tudom, mit gondoljak.
Bakker, de ha lekíséred, akkor meg neked kell sötétben visszamenni, nem?
Na mindegy, akárhogy is, szerintem mindenki le tud közlekedni maga 600 métert sötétben is. A vaddisznók ártalmatlanok, ha hallják/érzik az ember közeledtét, messzire menekülnek. Egyetlen veszélyes helyzet lehet, ha sarokba szorítasz egy anyakocát vagy a malaca és közé állsz, vagy macerálod a kismalacokat. Na akkor támad. Magyarázd meg a párodnak, hogy nem fogja megenni az őzike...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!