Elkísértétek volna a párotokat sötétben? Mi a véleményetek ilyen férfiról?
Figyelt kérdés
Külterületen élünk, ez egy erdős terület. Errefelé élnek őzikék, nyuszik, vaddisznók is. Időjárás miatt több napig nem volt közvilágítás és a párom éjszakára indult dolgozni. Ez azt jelenti, hogy le kell sétálni a buszmegállóba, kb. 600 m teljes sötétségben. Nagy fényű elemlámpával szoktam menni. Párom elkezdett konkrétan nyafogni, hogy márpedig sétáljak le vele, mert őt megeszik a vaddisznók. Én már pizsamában voltam. Így nekem kellett egyedül visszaballagni sötétben a házhoz. Kicsit furcsállom, mert eddig nem jött elő ilyen szitu, hogy a "bátorságát" kellett volna bizonyítani. Az állatok pedig jobban félnek az embertől, nekem ez nem félelmetes.2015. jan. 30. 08:41
1/20 anonim válasza:
A férfit kellett elkísérni vagy a nőt? Nem értem :D
Ha a nőt, akkor természetes, hogy a párja elkíséri, nem az állatok miatt, hanem az emberek miatt.
Ha a férfit, akkor elég fura :D
2/20 A kérdező kommentje:
Férfit kellett lekísérni.
2015. jan. 30. 08:47
3/20 anonim válasza:
😄 ... "Jó" fej a párod ... Nem kisertem volna , de nem is kért volna tőlem ilyet ..jobban féltett volna engem ! /egyébként te nő vagy ? Ha férfiként írtad ki a kérdésed , akkor a válasz igen , természetesen elkísértem volna !!!
4/20 anonim válasza:
A párodnak nem kellett volna azért nyafogni, hogy elkísérd, hanem természetesnek kellene ennek lenni számodra, hogy kérés nélkül is ezt teszed. Nem semmi egy kényelmes fószer lehetsz te sem.
5/20 anonim válasza:
Mi, férfit?? :D Akkor sorry! 4. voltam :)
6/20 A kérdező kommentje:
Én NŐ vagyok... nem egy homi férfi.
A párom, aki FÉRFI 32 éves. Őt kellett elkísérni.
2015. jan. 30. 08:52
7/20 anonim válasza:
Biztos hogy nem!
Èn fèlek a sötètben főleg olyan környèken ahol ti laktok. Azèrt egy nőre több veszèly les.
8/20 A kérdező kommentje:
Megjegyzem nem jön velem, ha én megyek valahová. Nappal sem. Eddig azt hittem, csak azért, mert a dolgait intézi otthon. De most így kiderült, hogy azért nem, mert nem akar egyedül visszamenni.
2015. jan. 30. 08:54
9/20 anonim válasza:
Kiábrándultam volna belőle... Elég egy ilyen megnyilvánulás és már nem tudok férfiként ránézni.
10/20 anonim válasza:
Én azt mondtam volna, hogy én is félek a vaddisznóktól, úgyhogy oldja meg másképp.
Nekem nem attól férfi valaki, hogy nem fél, de hát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!