Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az új párom felpofozta a...

Cron_y kérdése:

Az új párom felpofozta a lányom az oviban. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sajnos ez már csak azután derült ki, hogy megromlott a 1,5 éve tartó kapcsolatunk. A lányom nem beszélt erről, nem merte elmondani. Iszonyatos harag van bennem, mert a saját lányához egy újjal sem nyúlna. Elhiszem, hogy kevesebb türelme van az enyémhez, de ez nem megoldás. Szívesen feljelenteném, de nem tudom mire számíthatok. Ezt az esetet konkrétan látta egy szülő, de mások is látták, hogy csúnyán viselkedik a lányommal. De miért csak akkor mondják el nekem, amikor már tudták, hogy szakítottunk?
2015. jan. 29. 11:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

anyám élettársa velem mindig is durva volt, anyám szeme láttára. sokszor megütött mert ideges volt és én épp az útjában voltam. ezekről anyám mind tudott, még sem szólt egy szót sem. máig vele van. és amikor nemrég megemlítettem ezeket a dolgokat anyámnak, még engem cseszett le, hogy hogy merek ilyeneket felhánytorgatni. no comment...

kiskoromban én sem mertem senkinek se szólni se mamáméknak, se tanárnak se másnak, egyrészt féltem, hogy anyám meg a párja mérges lesz, másrészt nem tudtam akkoriban még a jogaimról, meg arról sem, hogy amit tesz velem az büntetendő, sőt magamat hibáztattam.

2015. jan. 29. 13:29
 22/30 anonim ***** válasza:

21. Ez nagyon sajnálatos. Bocsi, hogy ezt írom, de az ilyen anyákat én is szívesen verném rendszeresen, aki ezt eltűri, hogy a párja így viselkedjen a gyerekével. Hogy lehet egy anyának fontosabb egy pasi, mint a saját gyereke?!

A kérdező is ól tette, hogy véget vetett a kapcsolatnak.

Soha, senkinek nem engedném bántani a gyerekeimet! Előbb törne ez az ő keze, mint, hogy fel merné emelni a gyerekemre!

2015. jan. 29. 13:35
 23/30 A kérdező kommentje:
A kérdésekre válaszolva: a kislány ettől függetlenül szereti az ex-et, ragaszkodik hozzá, mert a saját apukájához nem tud. Azt észrevettem néha, hogy türelmetlenebb a lányommal, mint a sajátjával, de azt álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyet tenne.
2015. jan. 29. 13:40
 24/30 anonim ***** válasza:
Az új féreg párodnak add ki az útját
2015. jan. 29. 13:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Ja bocsi,de szerintem ha nincs közös gyereked ezzel az emberrel,akkor a lányodnak nincs rá szüksége..
2015. jan. 29. 13:44
 26/30 anonim ***** válasza:
54%
Ennyi idő távlatából egy dolgot tudsz tenni: kiadod az agresszív kismalac útját, és - nyersen fogalmazva - a vaginád helyett a saját gyermekedre próbálsz koncentrálni.
2015. jan. 29. 13:59
 27/30 Janka néni ***** válasza:

#16! Nem értettél meg. Ez a tapasztalat, nem az én véleményem, sőt nem is a viselkedésem. Elég hosszú ideig láttam, hogyan söpri az iskola/óvoda, a szomszédság, a kollégák a szőnyeg alá, hogy tudják, az apa vagy az anya rosszul bánik a gyerekkel: verik, elhanyagolják.

Amit leírtam az a realitás.

Még akkor is, ha páran megpróbáltunk/nak változtatni. Én annak idején mindig a gyereket próbáltam átsegíteni az ilyen szitukon, mert a szülővel szemben tehetetlen egy ember. Ahhoz életképes társadalmi összefogás kéne. De erre mondtam, hogy 3 majom: nem hall, nem lát, nem beszél.

2015. jan. 29. 17:12
 28/30 Janka néni ***** válasza:

Ja bocs, mint a Colombo!

Nem figyeltél: a kérdező több évet várt ezzel a dologgal. nem az a szennyes, hogy a párja mit csinált. Hanem az, hogy ő mit mulasztott akkor. érted?

2015. jan. 29. 17:15
 29/30 A kérdező kommentje:
Janka Néni! A kérdező nem várt több évet, hanem amint ez kiderült, ki is lépett a kapcsolatból! Csak másfél éve volt az exével... Ha hamarabb szereztem volna tudomást a két héttel ezelőtt történt esetről, már hamarabb kiadtam volna az útját! Pláne, ha előttem viselkedett volna vele durván!
2015. febr. 1. 13:15
 30/30 Janka néni ***** válasza:
Ok. értem. Úgy vettem ki, ahogy írtam is, de így már értem.
2015. febr. 2. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!