Az új párom felpofozta a lányom az oviban. Mit tehetek?
Szerintem az a nagyobb baj, hogy a lányod nem mondta el akkor, amikor történt. Ez ugyan is azt is jelentheti, hogy félt attól, hogy Te nem mellé állsz majd, hanem a műapja mellé. Félhetett attól is, hogy ő lesz a hibás, ha e miatt ti összevesztek. Félhetett a műapja későbbi megtorlásától. De ez mind csak azt mutatja, hogy nem bízott benned.
A következő kapcsolatodnál ezen gondolkodj el!
A gyereked bizalmát csak egyszer játszod el! Ha ilyen kicsiként nem hozzád fordul a bajával, képzeld mi lesz, ha a kamasz években jártok! Ez itt a baj és nem kicsi!
A többiek viselkedése pedig olyan életszerű: 3 majom: nem hall, nem lát, nem beszél.
Feljelentheted, de én nem teregetném ki a szennyest sehol Ha te nem tudod az ilyen szintű problémákat megoldani, a hatóságok vagy semmit nem csinálnak (ez még messze van a bántalmazás törvényi tényállásától) vagy te is rosszul jösz ki belőle.
Szakítottatok, a következőkben kerüld el az ilyen csapdákat, ha tudod!
Gondolod hogy súlyos börtönévek várnak az exedre,mert màsfél évvel ezelőtt felpofozta a gyerekedet?
A bíróságon ennél sokkal komolyabb ügyek is évekig húzódnak,teljesen felesleges feljelenteni a fickót,de te tudod.
Kedves Kerdezo!
3-as es 5-os vagyok. Ismeretlenul is ugy gondoltam, hogy sajna "elintezett", hogy hasznaljam a masik hozzaszolo szavait, ezert irtam, azt amit. Az "elintezes" nem segit sohasem.
Janka neni!
Eppen olyanok miatt mint te vannak bantalmazasok csalodokon belul a csukott ajotn belul, mert hat "nem teregetjuk a szennyest".
Kedves 14/14-es! Nem számítok börtönbüntetésre, csak egyszerűen tudni akartam, hogy mit tehetek ilyenkor.
Köszönöm Mindenkinek a hasznos válaszokat. Janka néninek különösen, hiszen nagy igazságokat írt le.
18. Azt nem írta a kérdező, hogy zaklatja őket, így minek feleslegesen költözködni, óvodát váltani, ha megfelelő a mostani?
Kérdező, én azt nem értem továbbra sem, és nem is válaszoltál rá, hogy te nem vetted észre sosem, hogy az exed türelmetlen a gyerekeddel, durva hozzá, vagy csak simán idegesíti? A gyereken sem vettél észre semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!