Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányomnak a Melitta nevet...

A lányomnak a Melitta nevet szeretném adni. Vélemények?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem más véleménye alapján kell döntenem. Mi ezt már eldöntöttük, de azért kíváncsi vagyok :)
2010. febr. 8. 23:55
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
54%

nekem olyna közepes, de inkább tetszik, mint nem.

ez a magyar néve meg csúfolás hülyeség. én Luca vagyok, ami szintén latin eredetű, bár ma már magyar névként tartják számon. csúfolnimeg bőven lehet. voltam én a lucfenyőtől, a lucaszékén át a ruca,ruca kitty-kottyig minden. sőt, mivel olaszul ezt úgy mondják, hogy Luká és férfinév egy időben úgy csúfoltak, hogy luka. minden csúfolható, a gyerekek kreatívak.

az Enikő pl teljesen magyar, volt ilyen nevű osztálytársam, őt minden tízórai szünetben azzal csúfolták, hogy mi van Enikő, enni kő?

szóval a csúfolás hülye indok.

2010. febr. 11. 16:04
 42/48 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik.
2010. febr. 11. 16:07
 43/48 anonim ***** válasza:
40%
Nekem ugy hangzik, mintha Melinda akart volna lenni, csak valamiert nem jott ossze. Szerintem sokszor felre fogjak hallani a nevet. Meg soha nem hallottam ezt a nevet. Nem valami noies hangzasu.
2010. febr. 11. 17:54
 44/48 anonim ***** válasza:
Arra gondolj, hogy amint nagyobb lesz vajon neki lesz-e ebből a furcsa hangzásból kellemetlensége...már írta valaki: a vége: itta, hát...én nem adnám a helyedben! Melinda? Aletta? Ametta...ezekbe nem igazán lehet belekötni, keresgélj!
2010. febr. 11. 20:34
 45/48 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nagyon babás hangzású név. Amíg pici és gyerek, addig jól hangozhat, de majd ha 30 vagy 40 éves lesz, az majd elég furán hangzik.

Vagy mondjuk jogász lesz vagy orvos. és Dr..... Melitta

há nemtom....

2010. febr. 11. 20:41
 46/48 anonim válasza:
100%

Véleménynem szerint a Melitta egy igen barátságos, szép név egy kislánynak. Ha a párod is rábólintott már, akkor gratulálok! :D

Üdv, Szaszóka

2010. febr. 11. 20:58
 47/48 anonim válasza:
100%
Van Melitta iserősöm, nekem tetszik a név
2010. máj. 29. 20:25
 48/48 anonim válasza:

Igaz kicsit késve de itt szintén egy Melitta:D

Annyira felháborít a sok idióta (már bocsánat a kifejezésért) hogy csúfolni fogják meg csúnya név és hogy majd meg fogja változtatni...hülyeség. Igaz, még csak 14 vagyok és nem 18 de eszem ágában nincs megváltoztatni. És soha nem volt a nevem vicc tárgya. Eleinte Viktória lettem volna de áldom anya eszét hogy nem tette ezt velem. Elismerem néha nagy szemeket meresztenek rám amikor bemutatkozom de eddig mindenkinek nagyon tetszett. Szóval sokkal jobban jár/járt a kislányod hogy ilyen szép és különleges nevet kapott mintsem valami tucatnevet.

És megjegyezném a nem tudom melyik hozzászólónak hogy orvos vagy jogász szeretnék lenni és ku*va jól hangzik ahogy kimondom: Dr. ... Melitta ;)

2013. máj. 4. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!