Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Veronika név?

Hogy tetszik a Veronika név?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 23:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%

Nem a kedvencem, de szerintem szép név. :)

És igen, miért kell piszkálni az Iréneket? Nekem nagymamámat is, anyukámat is így hívják. Kemény hangzása van, az igaz, de attól még nem csúnya.

2010. febr. 9. 08:09
 22/32 anonim ***** válasza:
83%
Szeretem, lehet ez lesz a lányom neve, ha lányom lesz egyszer! Nagymamámat hívták így!
2010. febr. 9. 09:13
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
nekem úgy, hogy Roni kifejezetten tetszik!
2010. febr. 9. 09:30
 24/32 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem átlagos név.Amúgy azt vettem észre hogy itt az embereknek(?) a java egyik nevet sem szereti!Hát nem tudom őket hogy hívják vajon?Dzsenifer???
2010. febr. 9. 10:27
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

Mit vagytok el úgy az Irénnel? =) Minden nagyinak és anyunak bocsi, de szerintem szörnyen cigányos és olyan vén banyás... =S

Veronika... Valaki azt írta, hogy ez is le fog járni. Dehát fel sincs kapva! =D Szerintem gyönyörű név, nagymamámat, az ő anyját, és annak az anyját is így hívták. A lányon is ez lesz! =) Gyönyörű! *-* De nekem így, teljes egészében tetszik leginkább. Én Krisztina vagyok, cserélünk nevet? =P

2010. márc. 15. 00:12
 26/32 anonim ***** válasza:
*lányom
2010. márc. 15. 17:09
 27/32 anonim válasza:
100%

"Így hívják anyukámat. Sőt, a nagymamám is Veronika lett volna, de egy anyakönyvvezetési gixer miatt ő !Verona! lett... :D

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-09 07:19"

----------------------------------------------------------------------

Szia! :)

Légyszi, ha megkérhetlek írnál privit nekem? Fontos lenne, én viszont nem tudok neked privit küldeni mert ki van kapcsolva nálad. Előre is köszi :)

És hogy már relevánsat is írjak a kérdésre: Nagyon tetszik a Veronika név, imádom :)

2010. jún. 5. 23:45
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem is így hívnak és nem igazán szeretem a nevem, túl hosszú, sokan nem szeretik kimondani emiatt, a Vera meg semmilyen. Andrea lettem volna anya szerint, de apa Veronikát akart, így ez lettem.
2011. máj. 7. 18:05
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is Veronika vagyok. Szép név.
2011. jún. 15. 19:46
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is Veronika vagyok, és szép.
2011. jún. 24. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!