Hogy tetszik a Veronika név?
Nem a kedvencem, de szerintem szép név. :)
És igen, miért kell piszkálni az Iréneket? Nekem nagymamámat is, anyukámat is így hívják. Kemény hangzása van, az igaz, de attól még nem csúnya.
Mit vagytok el úgy az Irénnel? =) Minden nagyinak és anyunak bocsi, de szerintem szörnyen cigányos és olyan vén banyás... =S
Veronika... Valaki azt írta, hogy ez is le fog járni. Dehát fel sincs kapva! =D Szerintem gyönyörű név, nagymamámat, az ő anyját, és annak az anyját is így hívták. A lányon is ez lesz! =) Gyönyörű! *-* De nekem így, teljes egészében tetszik leginkább. Én Krisztina vagyok, cserélünk nevet? =P
"Így hívják anyukámat. Sőt, a nagymamám is Veronika lett volna, de egy anyakönyvvezetési gixer miatt ő !Verona! lett... :D
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 07:19"
----------------------------------------------------------------------
Szia! :)
Légyszi, ha megkérhetlek írnál privit nekem? Fontos lenne, én viszont nem tudok neked privit küldeni mert ki van kapcsolva nálad. Előre is köszi :)
És hogy már relevánsat is írjak a kérdésre: Nagyon tetszik a Veronika név, imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!