Hogy tetszik a Veronika név?
Imádom. Ha lányunk lenne, így hívnám, ezt a nevet szántuk neki. De fiút várunk.
Na nem baj, majd legközelebb. :-)
Hééé!! Mi a bajod az Irén névvel?? Szerintem szép név. A nagyimat is így hívják, szóval ne szóld le. :D
Veronika... hmm, hát nem csúnya név szerintem. Igazából ha gyerekemnek választanék nevet nem hiszem, hogy eszembe jutna. Valahogy nem gondolok róla semmit, de tényleg nem csúnya név. :)
szerintem nem rossz. bár a Vera azért mindenképp jobban bejön.
az Irén régiesebb, szerintem azért nem tetszik neked. az anyumat és az ő anyukáját is Irénnek hívják. nekem sem különösebben tetszik, de szerintem csak azért mert az Irének divatja már lejárt. egyszer a Veronikáké is le fog, hidd el.
Veronika, hogyan is kérdezheted meg azt, hogy szép név- e a Veronika? Hát nem hallod??? Mondd ki hangosan: VERONIKA- ennyi.
Most is csak köszönömöt tudnék mondani édesanyámnak, ha itt lenne...
Amúgy a név jelentései is csak pozitív töltetűek: hitet, igazat" hozunk", és Veronica kendőt is ad...
Veronika, " vidd hírét hát az igazaknak" és élj boldogan a névvel, ami kötelez!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!