Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Veronika név?

Hogy tetszik a Veronika név?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 23:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%
Jó kis dal volt :P:P
2010. febr. 9. 00:19
 12/32 anonim ***** válasza:
85%

Imádom. Ha lányunk lenne, így hívnám, ezt a nevet szántuk neki. De fiút várunk.

Na nem baj, majd legközelebb. :-)

2010. febr. 9. 00:31
 13/32 anonim ***** válasza:
73%

Hééé!! Mi a bajod az Irén névvel?? Szerintem szép név. A nagyimat is így hívják, szóval ne szóld le. :D

Veronika... hmm, hát nem csúnya név szerintem. Igazából ha gyerekemnek választanék nevet nem hiszem, hogy eszembe jutna. Valahogy nem gondolok róla semmit, de tényleg nem csúnya név. :)

2010. febr. 9. 01:19
 14/32 anonim ***** válasza:
80%

szerintem nem rossz. bár a Vera azért mindenképp jobban bejön.

az Irén régiesebb, szerintem azért nem tetszik neked. az anyumat és az ő anyukáját is Irénnek hívják. nekem sem különösebben tetszik, de szerintem csak azért mert az Irének divatja már lejárt. egyszer a Veronikáké is le fog, hidd el.

2010. febr. 9. 01:52
 15/32 elika ***** válasza:
85%

Veronika, hogyan is kérdezheted meg azt, hogy szép név- e a Veronika? Hát nem hallod??? Mondd ki hangosan: VERONIKA- ennyi.

Most is csak köszönömöt tudnék mondani édesanyámnak, ha itt lenne...

Amúgy a név jelentései is csak pozitív töltetűek: hitet, igazat" hozunk", és Veronica kendőt is ad...

Veronika, " vidd hírét hát az igazaknak" és élj boldogan a névvel, ami kötelez!:-)

2010. febr. 9. 06:35
 16/32 anonim ***** válasza:
34%
Az osztálytársamat Veronikának hívják.Ő a legokosabb,és nem is szeretik sokan,mert állandóan intézkedik,meg ilyesmi.Tegnap a legjobb bnőm "sírt"miatta...
2010. febr. 9. 06:40
 17/32 anonim ***** válasza:
19%
nem tetszik
2010. febr. 9. 07:05
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
Így hívják anyukámat. Sőt, a nagymamám is Veronika lett volna, de egy anyakönyvvezetési gixer miatt ő !Verona! lett... :D
2010. febr. 9. 07:19
 19/32 anonim ***** válasza:
67%
Nagymamám Irén!!! És ezért leszállni a névről:)) Amúgy én a lányomnak majdnem a Veronika nevet adtam,csak nem illett a vezetéknévhez:))
2010. febr. 9. 07:23
 20/32 anonim ***** válasza:
66%
Szép név, csak szerintem kicsit régies.
2010. febr. 9. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!