Hölgyek! Ti igent mondanátok, úgy valakinek, hogy csak egyszer feküdtetek le és 2 évekig nem beszéltetek egymással, de már évek óta ismeritek egymást?
Figyelt kérdés
Egyszer csak betoppanna és megkérné a kezetek,mind ezt úgy,hogy van valakitek.Erre mi lenne a reakció?:)2015. jan. 27. 15:34
11/15 anonim válasza:
Szevasz, huszonhárom éves férfi vagyok, s én is csak azt tudom neked mondani, hogy bárki más jobb lenne, de egy olyan faszi, aki elhanyagolt téged ilyen sok időre, nem érdemel még bocsánatot se, nemhogy a kezedet.
12/15 anonim válasza:
Mire alapoznék egy életet? Egy numerára, és arra, hogy évekig le se tojt utána? Ennyire nem lehet üres az életem soha!
13/15 anonim válasza:
Vele csaltad meg a mostani párodat? Ő pedig mostanáig várta a döntésedet?
14/15 anonim válasza:
Minden nap fel fogsz tenni egy ilyen kérdést? Nem, nem romantikus, és nem hogy nemet mondanék, de valószínűleg sírnék a röhögéstől.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
15/15 anonim válasza:
Az lenne a reakció, hogy te hülye vagy? Mégis, mit vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!