Fiúk, ti mit szólnátok, ha egy lány, akit már évek óta ismertek, de már régóta nem beszéltetek egymással, újra felkeresne?
Figyelt kérdés
Lehetne ebből napi szinten beszélgetés?
Nem csúnya a lány, és egész jól kijöttök egymással egyébként, legalább is régen úgy volt. :D
2014. dec. 30. 19:30
1/15 aladar12 válasza:
persze, de arra gondolnék, hogy valami hátsó szándéka van. (kell neki a kukim)
4/15 A kérdező kommentje:
1. Ha eljutna odáig a kapcsolat, az egész jó lenne, persze. XD
De ennyire átlátszó, ha tetszik az illető? :"D
2014. dec. 30. 19:32
5/15 To7ka válasza:
Igen, ha egy lány a semmiből rám írna akivel rég nem beszéltem, akkor elég sanszos, hogy akar valamit.:) Attól függ mennyire mogyorótlan a srác (töketlent moderálják?), de gondolni fog rá, hogy ez egy elég konkrét jel:)
Zavarni nem zavar, teljesen nyugodtan megteheti bármelyik lány a (második) első lépést!:)
6/15 anonim válasza:
Ha régen jól kijöttünk egymással, akkor nyilván örülnék neki.
7/15 A kérdező kommentje:
Deee...semmiképp sem idegesít, igaz?
2014. dec. 30. 19:35
8/15 anonim válasza:
Kata ha te vagy és rám akarsz írni inkább ne..., de ha et nem vagy az a Kata akkor sztem simán ráírhatsz ha nem haraggal és vagy utálattal váltatok el
9/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Kata, max. néha veretem Katarinával LoL-ban, de az igazi nevem nem ez.
2014. dec. 30. 19:38
10/15 anonim válasza:
Akármi megtörténhet.
Lehet, hogy örülnék neki, de ott lenne a kisördög a vállamon aki mindig azt hajtogatná, hogy "miért pont most?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!