Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az anyósomnak...

Mit tegyek, ha az anyósomnak "miért-korszaka" van?

Figyelt kérdés
Mindig mindent tudnai akar, és ha valami olyat csinálunk, ami nem illik bele az általa elképzelt napirendünkbe (pl. 7 helyett 8-kor indulunk dolgozni), rögtön kérdez. És nem lehet lerázni a válasszal, mert amíg minden logikusan össze nem áll, a fejében, addig: miért? Olyan nincs, h: Mama, ne haragudj, de most nem érünk rá hozzátok menni vagy: Mama, holnap nem tudunk elvinni dolgozni, mert később megyünk. Mindig jönnek a kérdések.
2010. febr. 8. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
ha megkérdi hogy miért,mond neki hogy miért ne?semmi köze hozzá.
2010. febr. 8. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Erőltesd akkor meg magad, és adjál elfogadható magyarázatot, hogy meg ne sértsd! Nem hinném, hogy az, hogy fáradtak vagytok, nem lenne elég.
2010. febr. 8. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Mama, MIÉRT kérdezget ennyit?
2010. febr. 8. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem elég sajnos :( Az sem elég, h kettesben akarunk lenni, mert az szerinte nem indok.
2010. febr. 8. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, mama, szeretnénk közönség nélkül szexelni, remélem így világos. Mellesleg a párodat ugyan rávehetnéd már, hogy szóljon az anyjára, hogy ne üsse mindenbe bele az orrát.
2010. febr. 8. 17:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerinte nem baj, ha a mama tud mindenről, nem érti, miért kell titkolózni. Pedig én nem titkolózok, de ha azt akartam volna, h nyilvánosan éljem az életem, nyilván bevonulok valamelyik kukkoló showba, big brotherbe vagy a nemtommilyen villába.
2010. febr. 8. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Legyen nektek "CSAK" korszakotok :)! Tudom ez nem ilyen egyszerű, de ha nem akartok mindenért magyarázkodni, talán ha egy csak-kal lezárjátok, előbb utóbb csak észre veszi magát!
2010. febr. 8. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
engem is idegesít, hogy a férjem mindenről beszámol az anyjának. Régen nem csinálta ezt.
2010. febr. 8. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Röviden minden esetben az lenne a válaszom, hogy "majd a Laci válaszol" (vagy bárhogy hívják a párodat).

Aztán válaszolgasson csak szép nyugodtan.

2010. febr. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!