Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti egyedül hagynátok 38hetes...

Ti egyedül hagynátok 38hetes terhes párotokat a nagyobb gyerekkel kettesben egy hétvégére?

Figyelt kérdés
Párom nagyfia 18éves. Hétvégén tartanak neki valami nagy bulit,pesten. Ez tőlünk 120km,és itt se barát,se rokon,aki velem maradna,és vigyázna a gyerekre ha esetleg menni kell. Párom szerint miéet pont most szülnék meg. Szerintetek jogosan akadtam ki? Vagy túlreagálom?
2015. jan. 21. 17:36
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
86%
Csak 46F nem értette...
2015. jan. 21. 18:25
 22/40 A kérdező kommentje:
A kommentek közt irtam.
2015. jan. 21. 18:25
 23/40 anonim ***** válasza:
88%
De, érthetően írtad, egyedül a 14-es nem értette.
2015. jan. 21. 18:26
 24/40 anonim ***** válasza:
10%

Én a kérdésedre válaszoltam nem a kommentekre.

Amikor írtam akkor még csak 2 válasz volt mire megírtam, már 13

2015. jan. 21. 18:28
 25/40 anonim ***** válasza:
59%

Hú, el kellett olvasnom a kommenteket hogy megértsem, mert én sem értettem a kérdést.

Én biztosan nem mennék el pont most a párod helyében. Szerintem is lehetne külön ünnepelni. Azért 38 hetesen BŐVEN benne vagy már. A 37. héttől bármikor teljesen normális ha megindul a szülés. Én is kiakadnék ha ennyi idős terhesen itthon hagyna a kicsivel. Nálunk másfél éves a pici és most vagyok 32 hetes. Ez nem csak a kismama felelőssége, két ember vállal gyereket. Persze könnyű lelépni. Jogos a kiakadás jelen helyzetben.

2015. jan. 21. 18:34
 26/40 anonim ***** válasza:
66%

20-as, egy későbbi kommentben van az 5 éves. Engem is megzavart.

Kérdező: mondom, a férjed döntése, én veled maradnék, a másik fiammal meg megbeszélném előre - bár, ha nem hlye... amúgy, ha én lennék a 18 éves, sggbe is rúgnám apámat, ha magára hagyná a mindenórás párját.

A szándékot, hogy jönne, becsülném, de úgy lennék, inkább maradjon a kedvesével.

2015. jan. 21. 18:36
 27/40 anonim ***** válasza:
65%
Menjetek el mindannyian, amikor elfáradtok, dőljetek le az 5 évessel. Ha otthon lesz a buli, akkor meg a párod szülei vagy valamelyik városban lévő rokon biztosan felajánl egy szobát.
2015. jan. 21. 18:47
 28/40 anonim ***** válasza:
34%

Jogosan akadsz ki! Meg sem lenne szabad fordulnia a párod fejében, hogy 38 hetes terhesen (akár van veled egy 5 éves gyerek, akár nincs) magára hagyjon. Tök mindegy, hogy problémás volt-e a terhesség vagy nem, a szülést nem lehet tudni milyen lesz. Nem lehet tudni mikor indul be.

És ha nem lenne az 5 éves másik gyerek, akkor sem lenne célszerű ekkora távolságra nagy hassal már elindulni. Én már ekkora hassal csak azt vártam, hogy vége legyen!

Felelőtlen a párod. A 18. szülinapos buli helyett máskor is fel tudja köszönteni a fiát.

2015. jan. 21. 18:48
 29/40 anonim ***** válasza:
73%

Azért a 18. születésnap is nagy dolog... Nem irigylem a párodat, hogy ilyen döntést kell hoznia, mert akármit csinál, valaki nagyon meg lesz bántva.

Kompromisszum lehetne, hogy elmegy, de nem marad ott végig, és rögtön utána hazamegy hozzátok.

Csak nem abban a fél napban fogsz épp szülni.

Azért azt sem várhatod, hogy a fia 18. születésnapját kihagyja, hiszen az a fiúnak esne nagyon rosszul - és joggal!

2015. jan. 21. 18:48
 30/40 anonim ***** válasza:
13%
A szüleidnek nem tudsz szólni, vagy egy barátnődnek, hogy ameddig a férjed nincs otthon, menjen át hozzátok? Egyébként az is lehet, hogy csak 3 hét múlva szülsz, addig a férjednek otthon kéne ülni? Szerintem túlreagálod.
2015. jan. 21. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!