Ti egyedül hagynátok 38hetes terhes párotokat a nagyobb gyerekkel kettesben egy hétvégére?
9-es, a párjának ott van a MÁSIK GYEREKE, aki épp most ünnepli a szülinapját! Nehogy már ne mehessen el rá!
Kérdező: a kedvesed két tűz között van, én nem akadnék ki ezen, az a fiú is a gyereke, nem csak ti léteztek a világon.
Amúgy ez nekem azért "szívügy", mert apa le se szrt, miután összejött a mstohaanyámmal. Ő, meg a két m. öcsém volt a világ közepe, rám meg jó, ha heti 10 percet szánt.
Az más kérdés, ha én lennék a párod, így nem hagynálak egyedül, mert tényleg megszülhetsz - és Murphy alapján meg is fogsz -, a nagyot meg nem viheted magaddal.
Kérdező (#11) igen, ez esetben én is csak akkor mennék, ha előtte megbeszéltem egy szomszéddal, hogy az adott este ne igyon alkoholt, mert esetleg menni kellene... a gyerekkel meg megbeszéltem, hogy melyik szomszédhoz kell átmenni szólni/csöngetni/áttelefonálni, ha probléma van.
Mert egyébként elég zizi helyzet, nyilván az ember nem hagyná egyedül a terhes párját se, a kisebbik gyerek születéséről se maradna le, de ugyanakkor a nagyobbik 18 éves szülinapját se hagyná ki. Egy biztos, végig fogja parázni az estét...
Tipikus női ésszel megfogalmazott kérdés.
#...Párom nagyfia 18éves. Hétvégén tartanak neki valami nagy bulit,pesten....
-Ha neki tartanak bulit akkor Ő is ott lesz nem? (mármint a 18 éves fia)
#...se barát,se rokon,aki velem maradna,és vigyázna a gyerekre...
-Milyen gyerekre? Akkor mégse megy a saját bulijára?
Az, hogy fogalmazni nem tudsz, az egy dolog, de ettől függetlenül a párod helyében Én nem hagynálak egyedül, tehát nem szép dolog az utolsó hetekben magára hagyni az várandós asszonyt.
Az első hozzászólónak is igaza van, valóban megszültek régen, a réten is.
Bár a statisztikák szerint igen magas volt az elhalálozás ezen esetekben.
Abban az időkben is voltak bábák, orvosok, és segédek akiket valaki kihívott ha már szükséges volt.
A mai civilizált időkben, azért nem túl jó viselkedésnek számít, ha a férj így áll a dologhoz. Még akkor se ha kicsi az esélye, hogy a 38-k hétben induljon meg a szülés.
46/F
12-es.
Tudom, hogy a férfinak ott a másik gyereke is, de azért nem mindegy szerintem, hogy egy apa ott van-e a gyereke születésénél -ha megteheti- vagy nincs.
A szülinapi bulit meg lehet később is tartani.
A gyerek viszont nem fog órákat várni, hogy kijöjjön, mert apuka bulizni megy a másik gyerekével.
Nem mondom, hogy különböztesse meg őket, de legalább az újszülött, aki bármikor kibújhat, egy rövid ideig had legyen már fontosabb.
-Akkor jó lett volna ha ezt is közlöd velünk.
Ebben az esetben viszont még nagyobb hibát követ el a férjed.
"Ti egyedül hagynátok 38hetes terhes párotokat a nagyobb gyerekkel kettesben egy hétvégére?
Párom nagyfia 18éves. Hétvégén tartanak neki valami nagy bulit,pesten. Ez tőlünk 120km,és itt se barát,se rokon,aki velem maradna,és vigyázna a gyerekre ha esetleg menni kell. Párom szerint miéet pont most szülnék meg. Szerintetek jogosan akadtam ki? Vagy túlreagálom?"
Ez itt a Te kérdésed,
ha megmutatod nekem, hogy hol van szó az 5 éves gyerekedről akkor én kérek bocsánatot.
46/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!