Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy 17 éves...

Mi a véleményetek egy 17 éves lány és egy 28 éves férfi kapcsolatáról?

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 12:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem pontozok le senkit aki értelmesen válaszol a kérdésre mert pont a véleményetekre vagyok kíváncsi, akkor is ha az negatív. És bármit leírhattok ezzel kapcsolatban, minden történetet vagy mást szívesen fogadok :)

Esetleg, hogy te vagy a szüleitek mit szólnának hozzá... :)

2015. jan. 20. 12:54
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

A házas vagyok... :) Nekem egyáltalán nem volt fura, mert mindig az idősebb pasik tetszettek. Nem is vágtam fel vele, nem úgy mutattam be soha, h ő a barátom, aki 29 éves, hanem úgy, h ő a szerelmem. :) Anyukám eleinte furcsállta, de bízott bennem, tudta, h nem csinálok hülyeséget. Aztán amikor találkoztak, látta, h normális, rendes srác, aki nem arra megy, h megfektessen egy szűz lányt, hanem tényleg szerelmes belém. Az ő anyja inkább féltette tőlem a fiát, nehogy megvadítsam... :D Az esküvőnk hírén anyám picit morgott, mert 19 éves voltam az eljegyzéskor, de akkor sem a párom, vagy a 11 év volt a baja, hanem az, hogy én fiatal voltam. Aztán elfogadta, látja, h működik a dolog és családtagnak tekinti a férjemet. :)

Persze ez csak akkor működik, ha a lány fiatalon szeretne férjhez menni, mert ha az a típus vagy, aki "élni akar" és 30 éves kora előtt semmiképpen sem szeretné lekötni magát, gyereket szülni, stb. akkor nem fog működni. Egy ilyen idős pasinak már fontos a családalapítás, és ha erre vágyik, akkor nem fog 10 évet várni.

2015. jan. 20. 13:02
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Egészségükre váljék. Mi 15-28 felállásban keveredtünk össze, és nálunk jól sült el, de ez nem garancia semmire, épp, ahogy két azonos korú ember esetében sem.
2015. jan. 20. 13:23
 14/26 anonim ***** válasza:
55%
Semmi. Én is mindig a jóval idősebb pasikra buktam. 16 évesen 26 évessel jöttem össze (de már akkor is a még idősebbek tetszettek meg első ránézésre), 3 évig voltunk együtt. 20 évesen már nem kéne 30 alatti. Soha senki nem szólt be nekem emiatt, pedig volt már 18 évvel idősebb pasim is.
2015. jan. 20. 13:28
 15/26 Babu_ci93 válasza:
100%
szerintem egy egyáltalán nem elítélendő ugyanis én 15 évesen ismertem meg az akkor 28 éves páromat, azóta eltelt 7 év és együtt vagyunk minden rendben van. mondjuk persze az számít hogy mit is szeretne a férfi, kalandokat vagy komoly kapcsolatot.
2015. jan. 21. 11:08
 16/26 anonim ***** válasza:
63%
Mi 17L/33F-ként kezdtük, most 34/50 vagyunk... ennyi...
2015. jan. 21. 11:10
 17/26 anonim ***** válasza:
43%
Ha hosszútávra terveznek, nem sok, sőt előnyös a 11 év korkülönbség. Ennek főleg középkorúan látják majd hasznát, amikor nagyjából egyszerre csökken a libidó. A 17 éves lánykort azonban korainak tartom.
2015. jan. 21. 13:40
 18/26 anonim ***** válasza:

gatya

48 éves már érdekes lenne

2015. jan. 23. 09:29
 19/26 anonim ***** válasza:
49%
csak rajtuk múlik de ha szülő lennék nem örülnék...viszont a lányok érettebbek és egyáltalán nem ritka a kor különbség..pont e miatt inkább az érettebb pasiknak gond egyen rangú társként tekinteni a lányokra, viszont én is sok jó kapcsolatot láttam már ilyen felállásban is...
2015. jan. 24. 09:20
 20/26 Adam_Hack ***** válasza:
0%
Nyugi, majd elmúlik...
2015. jan. 24. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!