Mi a véleményetek egy 17 éves lány és egy 28 éves férfi kapcsolatáról?
Nem pontozok le senkit aki értelmesen válaszol a kérdésre mert pont a véleményetekre vagyok kíváncsi, akkor is ha az negatív. És bármit leírhattok ezzel kapcsolatban, minden történetet vagy mást szívesen fogadok :)
Esetleg, hogy te vagy a szüleitek mit szólnának hozzá... :)
A házas vagyok... :) Nekem egyáltalán nem volt fura, mert mindig az idősebb pasik tetszettek. Nem is vágtam fel vele, nem úgy mutattam be soha, h ő a barátom, aki 29 éves, hanem úgy, h ő a szerelmem. :) Anyukám eleinte furcsállta, de bízott bennem, tudta, h nem csinálok hülyeséget. Aztán amikor találkoztak, látta, h normális, rendes srác, aki nem arra megy, h megfektessen egy szűz lányt, hanem tényleg szerelmes belém. Az ő anyja inkább féltette tőlem a fiát, nehogy megvadítsam... :D Az esküvőnk hírén anyám picit morgott, mert 19 éves voltam az eljegyzéskor, de akkor sem a párom, vagy a 11 év volt a baja, hanem az, hogy én fiatal voltam. Aztán elfogadta, látja, h működik a dolog és családtagnak tekinti a férjemet. :)
Persze ez csak akkor működik, ha a lány fiatalon szeretne férjhez menni, mert ha az a típus vagy, aki "élni akar" és 30 éves kora előtt semmiképpen sem szeretné lekötni magát, gyereket szülni, stb. akkor nem fog működni. Egy ilyen idős pasinak már fontos a családalapítás, és ha erre vágyik, akkor nem fog 10 évet várni.
gatya
48 éves már érdekes lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!