Az édesanyád ápolt, csinos nő?
Meglehetősen :) 52 éves, de fiatalabbnak látszik, mindig csinosan öltözködik, de nem hord azért olyan ruhákat, amiket a tinik, inkább azt mondanám, hogy elegáns, stílusos.
A lakást is tisztán tartja és mindig csinosítja is, mindig van nála az adott évszaknak megfelelő dekoráció, szép és ízléses az egész lakás. Pedig nem költ rá vagyonokat, csak elég kreatív :) Csodálom, hogy amellett, hogy nagyon sokat dolgozik, hogy jut ilyenekre ideje, pl. varrni is szokott, sok ruháját magának varrta, és baromi jók.
Igen, alakással néha akadnak gondok, de mindig kétségbe is van esve miatta.
Nagyon sokat dolgozik, fáradt és sokszor nem jut rá ideje, tesóm, és apu pedig ahelyet,mhogy segítenek, csak hátráltatják..
Felmos.. Végigjárjak, elpako 5 perc múlva űjra rumli...
A viccesebb az, hogy mindig rápanikol,mamikor szeműveget vesz, azt hiszi tiszta pl a mosdó, mert a mindennapokban nem hord szemüveget, de kellene:):)
Kicsit nehezen áll át, de ad magára és akörnyezetére is :)
Anyu 47 éves lesz idén, egy tízest letagadhat. Hetente jár fodrászhoz, havonta kozmetikushoz, otthon is ápolja a bőrét, szőrtelenít, higiéniás probléma sincs. Igényesen, csinosan, divatosan, mégsem kihívóan és könnyűvérűen öltözik, műkörme sincs. Sminkből szempillaspirált, bronzosítót, néha rúzst vagy szájfényt használ. Heti egyszer öt percre megy szoliba, hogy legyen egy kis színe az amúgy hófehér bőrének. A lakás is tiszta, rendes, bármikor felhozhatok bárkit spontán, tudom, hogy nem kell majd szégyellnem semmit.
20l
Az edesanyam lestrapalt asszony.
47 evet ledolgozott, ebbol 38-at ket muszakban, nem ilyen alibi- munkahelyen. Harmunkat felneveltek apammal, nem volt konnyu dolguk.
Alapveto higieniara termeszetesen ad, de mar a tyuk/kacsavagas, fozes kombo utan nem raketa, le kell fekudnie par orara pihenni. A lakas olykor uszik, de ketten vannak apammal, nincs is nagy igenyuk a patikara. Nincs divatozas, sosem volt kirittyentve,talan ballagas, osztalytalalkozo kivetelek. En igy szeretem.
Leharcolt negyvenes, világéletében ilyen volt: kinyúlt rongyos, egy hetes, szabályosan bűzölgő egyszálsemmiben glasszál a lakásban/házban, zsíros hajjal, fogkefét nem ismer, sokszor éreztem gyerekkoromban a "kipárolgást". Egyszerűen lusta volt tisztálkodni, csak tespedt. Sokáig nekem sem engedte a napi szintű tisztálkodást, ez kiskamaszként elég gázos volt.
Nem ez volt az egyetlen bűne, azt kell mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!