Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az édesanyád ápolt, csinos nő?

Az édesanyád ápolt, csinos nő?

Figyelt kérdés
Ad magára? Tiszta a lakás, a környezete?
2015. jan. 19. 19:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Meglehetősen :) 52 éves, de fiatalabbnak látszik, mindig csinosan öltözködik, de nem hord azért olyan ruhákat, amiket a tinik, inkább azt mondanám, hogy elegáns, stílusos.

A lakást is tisztán tartja és mindig csinosítja is, mindig van nála az adott évszaknak megfelelő dekoráció, szép és ízléses az egész lakás. Pedig nem költ rá vagyonokat, csak elég kreatív :) Csodálom, hogy amellett, hogy nagyon sokat dolgozik, hogy jut ilyenekre ideje, pl. varrni is szokott, sok ruháját magának varrta, és baromi jók.

2015. jan. 19. 20:30
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
Csinos lenne ha adna magára. Nem szőrtelenít, csak hébe-hóba nyáron. Nem sminkel (nem a túlzott sminkre gondolok, de 50 év fölött illik valamivel ápolni vagy kicsit eltakarni a ráncokat). Emellett nem fürdik rendszeresen (heti 1), reggel 5 perc alatt elkészül. Csak valamit magára kap és fogat mos. Igénytelennek mondanám, milyen nő készül el 5 perc alatt? És még ő mondja, hogy órákat készülődöm. (Reggel 25-30 perc)
2015. jan. 19. 20:32
 23/40 anonim ***** válasza:

Igen, alakással néha akadnak gondok, de mindig kétségbe is van esve miatta.

Nagyon sokat dolgozik, fáradt és sokszor nem jut rá ideje, tesóm, és apu pedig ahelyet,mhogy segítenek, csak hátráltatják..

Felmos.. Végigjárjak, elpako 5 perc múlva űjra rumli...

A viccesebb az, hogy mindig rápanikol,mamikor szeműveget vesz, azt hiszi tiszta pl a mosdó, mert a mindennapokban nem hord szemüveget, de kellene:):)

Kicsit nehezen áll át, de ad magára és akörnyezetére is :)

2015. jan. 19. 20:46
 24/40 anonim ***** válasza:

Anyu 47 éves lesz idén, egy tízest letagadhat. Hetente jár fodrászhoz, havonta kozmetikushoz, otthon is ápolja a bőrét, szőrtelenít, higiéniás probléma sincs. Igényesen, csinosan, divatosan, mégsem kihívóan és könnyűvérűen öltözik, műkörme sincs. Sminkből szempillaspirált, bronzosítót, néha rúzst vagy szájfényt használ. Heti egyszer öt percre megy szoliba, hogy legyen egy kis színe az amúgy hófehér bőrének. A lakás is tiszta, rendes, bármikor felhozhatok bárkit spontán, tudom, hogy nem kell majd szégyellnem semmit.

20l

2015. jan. 19. 23:23
 25/40 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy heti 3x jár edzeni, bomba alakja van, némelyik tizen, huszonéves simán irigyelhetné érte.
2015. jan. 19. 23:24
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Az edesanyam lestrapalt asszony.

47 evet ledolgozott, ebbol 38-at ket muszakban, nem ilyen alibi- munkahelyen. Harmunkat felneveltek apammal, nem volt konnyu dolguk.

Alapveto higieniara termeszetesen ad, de mar a tyuk/kacsavagas, fozes kombo utan nem raketa, le kell fekudnie par orara pihenni. A lakas olykor uszik, de ketten vannak apammal, nincs is nagy igenyuk a patikara. Nincs divatozas, sosem volt kirittyentve,talan ballagas, osztalytalalkozo kivetelek. En igy szeretem.

2015. jan. 19. 23:45
 27/40 anonim ***** válasza:
Nagyon tiszta ő is, és a környezete is, a lakás folyton teljesen tiszta és rendezett. Viszont a hajával többet is törődhetne, mert nagyon igénytelennek tűnik, ruhákból pedig szinte napokig képes ugyanazt hordani. Pedig lenne miből válogatnia. Nem igazán értem.
2015. jan. 20. 01:40
 28/40 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak már nem fiatal 66 éves szerencsére kiváló egészségnek örvend , és kora ellénére főállásban dolgozik . Nagyon (!!!!)igényes magára / 10 évet minimum letagadhatna , ezt elfogultság nélkül írom / ill . a környezetére is !!! Mindig is ilyen volt ! Büszke vagyok rá, szeretnék majd én is úgy kinézni , élni mint ő , olyan idős koromban !
2015. jan. 20. 04:55
 29/40 anonim ***** válasza:

Leharcolt negyvenes, világéletében ilyen volt: kinyúlt rongyos, egy hetes, szabályosan bűzölgő egyszálsemmiben glasszál a lakásban/házban, zsíros hajjal, fogkefét nem ismer, sokszor éreztem gyerekkoromban a "kipárolgást". Egyszerűen lusta volt tisztálkodni, csak tespedt. Sokáig nekem sem engedte a napi szintű tisztálkodást, ez kiskamaszként elég gázos volt.

Nem ez volt az egyetlen bűne, azt kell mondjam.

2015. jan. 20. 05:47
 30/40 anonim ***** válasza:
Igen.53 éves,csinos,és fiatalos,nem látszik annyinak amennyi.Sminkelni nem szokott,max körömlakk,parfüm,de igényesen,szépen öltözködik (korának megfelelően,mert ki tudok akadni mikor egy 40-50 éves nő 25-nek akar tűnni,miközben csak hülyét csinál magából) A lakása néha már idegesítően tiszta és rendezett :) gyakran ha eljön hozzánk is neki áll sepregetni meg sikálni meg szól,ha valami nem teljesen tiszta vagy por mentes,ami az agyamra megy egyébként :)
2015. jan. 20. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!