Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az édesanyád ápolt, csinos nő?

Az édesanyád ápolt, csinos nő?

Figyelt kérdés
Ad magára? Tiszta a lakás, a környezete?
2015. jan. 19. 19:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
7%

8/8

Igazán büszke lehetsz magadra! Gondolom te is valami agyonpénzelt kis tini vagy...

Gratula! Azért a pénze jóljön. :P

2015. jan. 19. 19:19
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Ápolt, tiszta ö is meg a környezete is. A csinosság relativ, mert közel 80 éves, a korának megfelelöen jól néz ki.
2015. jan. 19. 19:22
 13/40 A kérdező kommentje:

Az ápoltságon és csinosságon nem azt értettem, hogy naprakészen követi a divatot, folyton ruhákat vásárol és gyakran látogatja a fodrászt, körmöst. Hanem azt, hogy tiszta-e, igényes-e? Az egyik válaszoló rátapintott.

Tisztálkodik-e rendesen, zsíros-e a haja, körme a kezén-lábán ápolt-e? Tiszta-e a környezete (konyha, fürdőszoba, wc..stb)ilyesmikre gondolok.És nem arra, hogy majmolja-e a divatot vagy sem.

2015. jan. 19. 19:24
 14/40 anonim ***** válasza:
89%
8. vagyok: üzenném, hogy nem vagyok agyonpénzelt, sőt. Nincs túl sok pénzünk, szóval havi 2 ezret kapok zsebpénznek + ebédpénzt hetente, de azt csak kajára költöm és vissza kell adnom a maradékot. Szerinted agyon vagyok pénzelve?
2015. jan. 19. 19:24
 15/40 anonim ***** válasza:
Ápolt, nem elhanyagolt a külseje és a lakást is szépen rendben tartja. Otthon azért pólóban meg mackónaciban mászkál. De ha megy valahova akkor csinosan öltözik fel,de akkor is egyszerű ruhákban jár (nyáron töltötte az 50-et). De sosem mászkál otthon se koszos ruhákban, szóval teljesen rendben van.
2015. jan. 19. 19:26
 16/40 anonim válasza:

Igen ápolt. Ad magára, ráadásul csinos is, sportol is.

Hát a környezetét annyira nem tartja tisztában.(48 éves)

2015. jan. 19. 19:29
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem szokott zsíros lenni a haja, szedi a szemöldökét, szőrtelenít, odafigyel az alakjára is már amennyire ez ennyi gyerek után lehetséges. Rendben tartja a lábát és lábkörmét is, hassnál hidratálókat, testápolót..stb. Csinos anyukám van, csak ne piálna annyit..
2015. jan. 19. 19:30
 18/40 anonim ***** válasza:
Ápolt, csinos, de a lakással nem nagyon törődik. Rend, meg tisztaság van, de rég ráférne egy festés, és egy felújítás, a bútorok is régiek, elég sok minden le kellene selejtezni. Apu szobája meg szinte úgyanúgy néz ki évek óta, mióta meghalt.
2015. jan. 19. 19:30
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem, és nem. Pedig csak 40 éves
2015. jan. 19. 20:08
 20/40 anonim ***** válasza:

Nem igazán :/

Naponta/kétnaponta fürdik, heti egyszer hajat mos és ennyi.

Egyáltalán nem takarít, merthogy a testvéreim és apám pakolt szét vagy koszolta össze, ő főzött, mosogasson más (ha más főz, akkor az mosogasson, mert ő koszolta össze). Mosogatni csak 1-1 tányért szokott, amiből ő eszik, mosni csak akkor, ha már nincs ruhájuk.

Mikor meglátogatom, akkor takarítok, de ennyi. Előtte én takarítottam, mert suli mellett "ráértem", mióta elköltöztem, azóta ez van.

2015. jan. 19. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!