Az édesanyád ápolt, csinos nő?
8/8
Igazán büszke lehetsz magadra! Gondolom te is valami agyonpénzelt kis tini vagy...
Gratula! Azért a pénze jóljön. :P
Az ápoltságon és csinosságon nem azt értettem, hogy naprakészen követi a divatot, folyton ruhákat vásárol és gyakran látogatja a fodrászt, körmöst. Hanem azt, hogy tiszta-e, igényes-e? Az egyik válaszoló rátapintott.
Tisztálkodik-e rendesen, zsíros-e a haja, körme a kezén-lábán ápolt-e? Tiszta-e a környezete (konyha, fürdőszoba, wc..stb)ilyesmikre gondolok.És nem arra, hogy majmolja-e a divatot vagy sem.
Igen ápolt. Ad magára, ráadásul csinos is, sportol is.
Hát a környezetét annyira nem tartja tisztában.(48 éves)
Nem igazán :/
Naponta/kétnaponta fürdik, heti egyszer hajat mos és ennyi.
Egyáltalán nem takarít, merthogy a testvéreim és apám pakolt szét vagy koszolta össze, ő főzött, mosogasson más (ha más főz, akkor az mosogasson, mert ő koszolta össze). Mosogatni csak 1-1 tányért szokott, amiből ő eszik, mosni csak akkor, ha már nincs ruhájuk.
Mikor meglátogatom, akkor takarítok, de ennyi. Előtte én takarítottam, mert suli mellett "ráértem", mióta elköltöztem, azóta ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!