Mit tennétek ebben a helyzetben?
Nah sziasztok :)
Végül nem sokkal a kérdés kiírása után idejöttem páromhoz, és azóta is itt vagyok. Ennek az az oka, hogy otthon leszerelték a gázóránkat a kedves szomszédunk miatt, ki se vizsgálták mi a helyzet, csak jöttek és leszerelték. Tehát konkrétan csak hősugárzóról van fűtés. De mivel mostmár kezd felmelegedni az idő, tegnap anyám persze már mondta, hogy ma már szépen cuccoljak haza. Semmit nem mondtam rá, természetesen ha már ittvagyok, nem szeretnék visszaköltözni. Nagyon jól megvagyunk a párommal, viszont most jön az, hogy anyám megint ki fogja verni a balhét...pedig valahogy a tudtára kellene adnom, hogy nem akarok visszaköltözni. Félek is ma hazamenni...amúgy eleinte minden nap elmondta, hogy szennyest vigyek haza, nem értette meg, hogy itt is ki tudom mosni és semmi értelme, hogy hazaviszem utána meg visszahozom. Persze, biztos fél, hogy nem megyek vissza. Meg állandóan mondogatta, hogy hazamehetnék, ők se fagynak meg. Persze a nappaliba nem, mert ott van egy nagy gázpalackos hősugárzó, de a konyhába meg az én szobámban konkrétan 5-6 fokok szoktak lenni, szabályosan látszik a lehelet. Meg a fürdőszobában sincs vmi meleg...jó hogy most meleg van, de nemsokára jön a hideg, éjszaka amúgy sincs meleg, minek menjek haza?
Mit csináljak? Mit mondjak neki, ha ma is előáll ezzel, hogy menjek haza? Nem akarok balhézni :( De innen elmenni se szeretnék :(
Ne költözz haza!Mintha az én anyámról írtál volna.De amikor meguntam a cirkuszait,és odaköltöztem a páromhoz,(lassan 2 éve)rájött arra,hogy tényleg felnőttem.Teljesen megváltozott Anyukám:ezerszer jobb lett a kapcsolatunk,nem néz már gyereknek,egyenlő félként tisztel;alig várja hogy mennyek,értékeli az együtt töltött időt.És én is sokat változtam:már meg tudok nyílni neki,nem félek kimutatni az örömömet,haragomat.
Tarts ki a párod és a döntésed mellett,és mutasd ki Anyukádnak,hogy nem veszítette el a lányát,mindig számíthat rád,de már saját életed van!
Sok szerencsét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy 21 éves nő(aki néha imád Anya pici lánya lenni ismét)
Atyaég, te tényleg sose fogsz felnőni???
Mondd már egyszer anyukádnak az éetben, hogy NEM.
"Anya, ma nem megyek, majd csak jövő hétfőn. Szevasz." Menni fog, hidd el.
Ha meg ordít, szó nélkül menj el onnan. Nem vagy te senki kapcarongya.
Szia!
Tegnapi 11:39-es vagyok.
Attól még,hogy elköltöztél,nem lesz Apudnak semmi baja.Azt írtad vele normálisan lehet beszélgetni,ebből látszik,hogy ő megérti,hogy már a saját életedet akarod élni.És szerintem se járj haza minden nap,nem érsz rá és kész.Így fogja majd Anyukád értékelni az együtt töltött időt.Én 19 évesen költöztem el otthonról,és majd megszakadt a szívem,de tudtam,hogy se én,se a párom nem bírta volna tovább azt a cirkuszt,amit Anya csinált.És még egyszer leírom,azóta tökéletes a kapcsolatom Anyával.
Nagyon sok erőt,és kitartás!!!!
Szerintem itt nem csak anyukád a gond.
Mintha senki sem nőtt volna fel a környezetedben,te meg olyan vagy ,mint egy ping-pong labda.
Nekem ami megütötte a szemem,az,hogy a párod hogy megharagudott,hogy elmentél 3 napra a szüleiddel CSALÁDI nyaralásra,ő meg nem mehetett veletek.És össze vagytok nőve?
A helyedben önállósítanám magam kicsit szülők,barát nélkül,mert azt fogod észrevenni,hogy egyik zsarnoktól a másikig kerültél.
Az esküvő miatt kár volt cirkuszolni és nevetséges is.Ezer egy oka lehet,amiért a barátodat nem híták.Lehet a pár se csipi,és ez az ő napjuk volt.Ezt meg kellett volna érteni.Lehet,hogy szűkös volt a büdzsé és nem hívhattak meg mindenkit.Ezt is meg kell érteni.
Az a baj,hogy a korod ellenére nagyon nem nőttél fel(jó,nem hagytak)de most már tudsz ellene tenni.(kollégium,albérlet)Nem könnyű,de eltolhatod most jó hosszú időre az életetedet.
Á bocsi de nem tudom végig olvasni. A tanulság: Anyósom főnöke ugyan ezt csinálta a lányával. A lány most 35 körül van, biztos jó állás, több diploma nyelvvizsga...stb DE magányos ahogy az elő van írva. Ismerkedni nem tud, vagy nem is tudom. Annak idején mindenkit elüldözött mellőle az anyja és most anyu súlyos beteg és unokát szeretne. Anyósomnak most (tehát nekünk) van 1 másfél éves lányunk és most jön a második babánk. A nő totál kivan. Szinte most meg ki akarná erőszakolni, hogy hát én mindjárt meghalok "szüjjé má'".
Valahogy nem lehetne erről beszélgetni, mert ezeknek nagyon csúnya vége szokott lenni...
Sok szerencsét kívánok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!