Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik az internetes társkeresés...

Mik az internetes társkeresés veszélyei?

Figyelt kérdés
Szeretnék interneten ismerkedni,kapcsolat reményében. Mire figyeljek oda? Tudom,h telefonszámot meg címet nem adok meg senkinek,de mégis hogyan szűrjem ki a kevésbé megbízható alakokat? 26/L
2010. febr. 7. 16:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

Én vagyok az elrettentő példa, akit a többiek említettek, de biztosan ebből is tanulsz majd.

Ha egy férfi 100 nőt megkérdez arról, hogy lefeküdne -e vele az első randin, 99 vérig sértve állítaná, hogy semmiképpen, az 1 pedig csak akkor, ha tetszene neki az illető.

De valóban így van ez a valóságban? Persze, hogy nem.

Mondani azért kell, hogy az embert ne ítéljék el. Ám számtalan nőtől hallottam már ezt a fajta sértett tiltakozást, akikről később kiderült, hogy bizony többet vállalnak, mint amennyit elismernek. Gondolkodóba estem: mi lehet a kulcs? Hogyan lehet elérni annyi nőnél, hogy egy átlagos fickó könnyedén lefektesse őket az első randin?

Kezdjük az alapoknál: aki neten ismerkedik, akár férfi akár nő, azzal már valami baj van. Normális ember nem ismerkedik az Interneten, csak akkor, ha valami személyiséghibája van. Mindig van valami turpisság, ez csak később derül ki.

Volt pár ismerősöm, akik beavattak a netes ismerkedés és flört mikéntjébe, főként abba a részbe, hogyan kell hatni a nőre és elérni nála, hogy teljesen megbízzon bennem akár anélkül, hogy előtte találkoztunk volna. Sokat tanultam társasági fórumokon is(pl Hotdog), ahol figyelemmel kísértem férfi és nő párbeszédét, ahogyan a férfi próbálta meghódítani a nőt, és az pozitívan reagált rá.

Megtanultam, mit kell, mit javasolt és mit tiltott mondani(írni), és hogy mi az a módszer, aminek nem nagyon állnak ellen a nők akkor sem, ha az illető nem éppen az ideáljuk.

Nincs általános recept, általában a figyelem a kulcs. Figyelek a nőre, a dolgaira, az életére, a problémáira. Azt szeretik a nők, fontosnak érzik magukat, ha valaki figyel rájuk. Ez az egyenes út a bizalomhoz. Persze közben ezt meg lehet még csinálni 5(vagy x) másik nővel is párhuzamosan, mind azt fogja hinni, hogy ez a kitüntetett figyelem csak neki szól. Elolvad, a védelme enged, megbízik bennem. Ettől a ponttól a kinézet már nem olyan lényeges. Ekkor a randin már meg lehet kísérelni a nőt a lakásra felvinni, hacsak el nem rontottunk nagyon valamit előtte, nem is fog tiltakozni.

Nálam a szokásos taktika a randi megbeszélése a lakásomra, FILMNÉZÉS céljából. Ebbe 50% beleegyezik, 40% kéreti magát, 10% kategorikusan elutasítja ezt. A 10% a veszett ügy, nem érdemes foglalkozni velük, túl sok munka. A 40%-ot még meg lehet győzni arról, hogy egy filmnézés kettesben mégiscsak jó ötlet, kitartás kérdése az egész.

Nyilván biztos a kudarc, ha az ember nyíltan bevallja a célját, így a kétkedőknél a taktika ez: el kell játszani a megbántott lelket, aki állandóan szenved a többi szemét férfitól, aki kihasználja a nőket, és így már őt is vele azonosítják. Pedig csak egy ártatlan filmnézésről lenne szó, semmi másról, és fáj, hogy egy lapon említik holmi nőcsábászokkal... Persze mindezt körítéssel. Az eredmény magáért beszél. A legtöbb nőnek ilyenkor bekapcsol a szégyenérzete és bevillan egy-egy kép arról, amikor vele is csúnyán elbánt egy szemét férfi, így az a valaki, aki ennyire állítja, hogy ő másmilyen, csak igazat mondhat(női logika).

Mennek hát a lakásra, és ha előkerül egy kis alkohol, máris nyert az ügy. Ennyire egyszerű. Utána persze a nő váltig állítja, hogy vele ilyen még sosem fordult elő, mintegy utolsó mentség arra, hogy miért is ment bele ebbe az egészbe az első randin.

Tehát kérdező, ha el akarod kerülni az olyanokat, mint én, akkor azt javaslom, hogy ne nagyon ismerkedj neten. Ha mégis, akkor arra figyelj, hogy a klisés szövegeket előbb tanuld ki, nézz utána, hogy mivel szokták szédíteni a nőket a férfiak, és ne hagyd, hogy azzal elcsavarják a fejed, hogy látszólag figyelnek rád. Az igazi várni fog rád akár 2-3 hónapot is a randi után, az olyan mint én nem. Sok sikert.

2010. febr. 10. 15:59
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Azért becsülendő, hogy ezt így leírtad, és bevallottad! Ezekután figyelni fogok! :D Viszont abban nem értek egyet, hogy ha valaki neten ismerkedik, akkor valami baj van vele. Nem feltétlenül van vele baj, egészegyszerűen csak nem társasági ember, vagy ha mégis, a környezetében soha nem talál olyan valakit, aki megfelelne neki.
2010. febr. 10. 16:43
 23/25 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó előtti,ez hasznos volt! :)
2010. febr. 11. 16:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

hello. nem értek egyet azzal a határozott állítással, hogy aki neten ismerkedik, annak valami baja van.

én is ott ismertem meg a párom 1 éve és 5 hónapja, és 2 hónap mulva lesz az esküvőnk.

én tudom mi volt a "gond" nálam. nem volt kedvem eljárni sehová egyedül. ennyi.

ha pedig a barátaimmal találkoztam akkor velük foglalkoztam, nem pasizással.

így könnyebb volt ismerkedni. nem hiszem hogy ez személyiséghiba lenne.

az ilyen ismerkedéshez egyébként sok türelem kell, valamint hogy he húzzuk sokáig az első randit. de sikerülhet.

2011. okt. 10. 12:50
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Tetszett ez a hosszú beszámoló amit az előző pasas írt :) Én is sokat ismerkedtem neten, és a két utolsó hosszú kapcsolatom is onnan volt. Teljesen normális pasi volt mindkettő. Persze olyan hibákkal mint mindenki más.

nyilván van olyan férfi is, nem is kevés mint az előző válaszoló, de nagyon hamar ki lehet szűrni. A kérdés, hogy kinek mi a célja. Mellesleg, egyéjszakás pasit nem a neten érdemes keresni, mert baromi lutri, hiszen lehet hogy ha meglátom el is menekülök, és ráment egy csomó időm. Egy pubban pedig élőben látom és egyből eldől hogy tetszik-e vagy sem. Persze hogy milyen a pasi egyébként azt csak később derül ki.

Az előző pasi gyanítom olyan 21-23 év körül van, a korosztályának megfelelő nőkkel. Ez így rendben is van. De idősebbek nem dőlnek be az ilyen zsarolásnak és hasonlóknak :) minket már nem csak az érdekel, hogy figyelmes-e a pasi, vagy legalábbis eljátssza, hanem hogy egyébként mivel foglalkozik, mi érdekli, mi van a volt feleséggel, van-e gyerek, hol lakik stb. Az "első randin gyere a lakásomra filmet nézni" már nem játszik :)

Én sem értek egyet azzal az állítással, hogy aki neten ismerkedik azzal baj van. Ha a baráti társaságban nincs potenciális pasi, akkor idegent kell keresni. Ezt meg ha az ember nem olyan munkahelyen dolgozik, akkor elég nehéz megtenni. Koncertekre, esti szórakozóhelyre meg általában azok mennek, akik rendszeresen ilyen helyre járnak, aki szintén nem megfelelő partner. Úgyhogy marad a net, mert ott mindenki tudja a másikról, hogy nyitott az ismerkedésre, tehát van ürügy találkozni.

2011. okt. 10. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!