42 éves nő találhat még társat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 15:07
11/19 anonim válasza:
Egy ismerősöm két év özvegység után az érettségi találkozójukon jött össze az élettársával :)) Pedig ő már 50 felé van.
12/19 anonim válasza:
15:15 kommentelő mindent leírt helyettem. Nem begubózni a négy fal közé. Ne szomorkodjál biztosan találsz társat, csak tegyél is érte. Helyedbe nem megy senki, hiszen nem is tudják hol gubbaszt egy magányos nő!::))
13/19 anonim válasza:
Édesanyám 43 éves és épp most lett egy új kapcsolata. Szóval nyugodj meg! Találhat! Csak keresni kell...
14/19 anonim válasza:
hát persze... főleg ha nyitott vagy. Kolléganőm 53 évesen állt oltár elé... előtte néha volt kapcsolata, de mindenki már azt hitte vénlány marad, és nem, nagyon boldog.
15/19 anonim válasza:
42 éves? :) akkor érik be egy nő :) ne hülyéskedj már :) persze adj magadra külsőleg, de azért nehogy már a külső olyan marha fontos legyen, vagy a leendő barátomnak ne legyen az. Beérem én kevésbé jóképű pasival ha normális. Gondolom pasik is így vannak :)
Ha van kisugárzásod, odafigyelsz magadra, csini ruhákat veszel fel és rendben van a lelked, be fog lépni az életedbe :)
16/19 anonim válasza:
akár 100éves is találhat társat:D
17/19 anonim válasza:
Az unokatesóm talált, pedig gyerekei is vannak. Igaz, a pasinak is.
19/19 anonim válasza:
Na akkor most figyelj, anyám 46 -os születésü, 3 éve apám elhagyta egy nálam fiatalabb nöért, majdnem hülyeséget is csinált, de mi két lánya a hugommal mellete voltam, pont 3 hete mondta el hogy össze jött egy 69 éves emberrel már 4 honapja, ( nem merte elmondani örlödött mit szolunk ) na mi örülünk,. a 69 éves ember uszni, teniszezni jár, kb 50 évesnek néz ki, és ugy vannak mint a titnik mikor szerelmesek, ugyhogy kitartás !! Eljön majd az idö!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!