Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolatba belefér...

Komoly kapcsolatba belefér az, hogy az egyikük hetekre eltűnik?

Figyelt kérdés
Már nem huszonévesek, és nincs egyiknek se házastársa, se gyermeke.
2015. jan. 15. 15:36
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Ezért jutott eszembe, hogy nem lehet-e, hogy kettős személyiség, vagy valami ilyesmi, aki x napig egy átlagos szinten normális, és utána meg "bepörög", és azokra a napokra/hetekre eltűnik, hogy ne látszódjon a másik énje.

Amikor újra előkerült, úgy csinált, mintha ebben semmi különös nem lenne, pláne mivel nem élünk együtt.

2015. jan. 15. 16:28
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

A kettös SZEMéLYISÉG elég kizárt, a kettös ÉLET viszont nem.

A helyedben legközelebb konkrétan rákérdeznék, hogy mégis hol volt ennyi ideig és ha nem ad értelmes választ, akkor részemröl le lenne zárva a dolog. Mehet, amerre akar, de hozzám többé nem

2015. jan. 15. 16:35
 23/38 anonim ***** válasza:
82%
A többes személyiségnek más jelei/előzményei is vannak, és nem igazán így jelentkezik. Azt mondják, az esetek 99%-ban a legegyértelműbb magyarázat a megoldás a kérdésre, jelen esetben az, hogy időnként jól esik neki úgy élni pár hétig, mintha nem lenne párkapcsolata. Hogy te mit érzel, az nem számít.
2015. jan. 15. 16:45
 24/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem amit 23-as ír, igaz lehet.

2015. jan. 15. 16:50
 25/38 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés. Ha esetleg amikor így eltűnik, mivel már többedszerre csinálja, és kértem, hogy ne tegye, mert nekem ez nagy szenvedést okoz, ismerkedhetek én más férfival? Egy kicsit úgy érzem, hogy nem olyan ez, mintha ő fenntart magának, tehát szakítani nem szakít, de amikor neki olyanja van, kihátrál a kapcsolatból időszakokra? És utána én leszek a hűtlen, becstelen nő, ha elkezdek egy ilyen eltűnése alatt mással ismerkedni?
2015. jan. 15. 16:54
 26/38 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm (mindenkinek ment a plusz pont).
2015. jan. 15. 16:55
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Ültesd le és nagyon komolyan beszélgess el vele. Ha nem mond semmit, akkor szerintem hagynod kéne, és keresned kellene valaki mást, mert ez így nem fér bele a dologba. Az ember általában azért akar komoly kapcsolatot, hogy legyen valaki mellette, aki támogatja, szereti, akivel osztozhat az élet örömein és gondjain. És mi van ha terhes leszel? Ha te kkórházba kerülsz, akkor ő lelép mert olyanja van, és meg se látogat se semmi? Szülésnél eltűnik 2 hétre mert neki olyanja van hogy jó lenne kicsit "szingliként élni", de aztán visszamegy? Gondolkodj el ezen. Ilyen emberre nem lehet egy biztos jövőt építeni, pedig a komoly kapcsolatban élők általában a jövőt is együtt terveik, építik.
2015. jan. 15. 17:01
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Figyi! Ha jót akarsz magadnak, ezt a "főnyereményt" hagyd ki. Persze, hogy pasizhatsz egy ilyen mellett, miért ne tehetnéd?! Keresd a párod, ő nem az! Hülyére vagy véve, de szerintem magad is látod! Én a helyedben nem kérdeznék semmit, hol volt, hol nem.... menjen a búsba....
2015. jan. 15. 18:08
 29/38 anonim ***** válasza:
77%

NEM pasizhatsz, mert TE NEM VAGY ILYEN.

Neked van erkölcsi érzéked, nem?

Beszélj vele, kérdezd ki a legutóbbiról. Ha nem megy, búcsúzz el tőle.

2015. jan. 15. 19:07
 30/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, már bocsi, de te félreérted. Én nem PASIZNI akarok, hanem megismerkedni valakivel, aki komoly párkapcsolatra hajlandó velem önszántából. És mondd már meg, ha hónapokig nem kerül elő, akkor hónapokig kéne várnom rá?
2015. jan. 15. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!