Miért nem tud a párom nemet mondani? Túl nagy kérés, hogy ne kelljen minden hétvégén az exe gyerekét pesztrálni?
A párom nagyon jólelkű ember, szerintem néha már túlságosan is. Az exe nagyjából 2 hónapja végre kapott munkát, probléma csak azzal van, hogy hétvégén is dolgozik, amikor nincs bölcsi, így nem tudja kire bízni a kicsit. Azonnal a páromat riasztotta, aki persze belement, hogy ideiglenesen vigyázunk rá. Most viszont úgy néz ki, hogy a hölgyike elfelejtette, hogy ideiglenes megoldásról volt szó.
Én szívem szerint már szóltam volna neki, de a párom mentegeti, hogy még várjunk néhány hetet, hátha megoldja a figyelmeztetésünk nélkül is, ne legyek türelmetlen, gondoljam magam a helyébe, nézzem a kicsi érdekeit.
Tényleg olyan nagy baj, hogy néha szeretném a hétvégét csak családi körben eltölteni?
Akkor a gyerek apja hol van?
Együtt vagytok 10 éve, mégis az exet és a párodat még mi köti össze mindig?
100%, hogy nem ő az apja. Majdnem 1 évig pereskedett a gyereke apjával (volt DNS vizsgálat), mert az mindent tagadott, nem akart gyerektartást fizetni. Elég csúnya válásuk volt.
Attól mert szakítottak, a barátság megmaradt közöttük, mert előbb barátok voltak, csak utána jöttek össze. A közös élet nem ment nekik.
Abban én is benne voltam, hogy segítsünk neki és párszor vigyázzunk a kicsire, volt már erre máskor is példa. A nagy is nálunk volt, amikor a kicsi született, mert nem tudta máshogy megoldani, de azért ez a rendszeresség már zavaró és főleg az, hogy jelét sem látom, hogy más megoldást keresne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!