Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl jó vagyok, mit tehetnék?

Túl jó vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
16/L vagyok.Másodikas vagyok középiskolába,és rosszul érzem magam a környezetemben.Órán mindig mindenki kiabál,meg rossz,a tanárok nem tudnak fegyelmet tartani néhány órán,az osztálytársaim háromnegyede cigaretázik,rendszeres kocsmázó,meg bulizni járnak.Engem teljesen lenéznek,mert én nem cigizek,nem járok bulizni egyrészt agyaligalg nem tehetem meg,másrészt nem is akarom..Alig van pár ember akik a barátaim de ők tényleg a barátaim legalább..Tökéletes példa,hogy tavaly az egyik osztálytársammal rendzeresen összejártunk meg minden.Idén elkezdett cigizni meg minden,és azóta nagyon lenéz.Már nemis beszélget velem meg semmi.Én megértem hogy oké fiatalok vagyunk és ez rendben van..De hát miért kell lenézni azért mert én "normális"vagyok??
2010. febr. 6. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Azért, mert valaki dohűnyzik, még értékes, normális ember, csak épp tesz valamit, ami másoknak nem tetszik.

Ha nem hangoztatnád,hogy bezezg te normális vagy,akkor szerintem nem lenne gond,hogy te nem cigizel..

2010. febr. 6. 22:30
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Azt mondom ne is csicskulj be ezeknek,ettől nem leszel több ha ugyanolyan léhütő leszel mint ők..,maradj egyéniség;) Nyilván azért pikkelnek rád ,mert kilógsz a sorból..,de tojjál rájuk!!
2010. febr. 6. 22:30
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem baj ha lenéznek, maradj ilyennek. Majd jól kiégnek fiatalon, aztán nem lesz semmi érdekes az életükbe, amire vágynának, vagy feldobná őket!
2010. febr. 6. 22:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Engem az nem zavar hogy valaki cigizik..Tudom hogy ettől még lehet normális ember,meg attól is hogy szórakozni jár.Én is elmennék szórakozni ha megtehetném..Csak az a baj hogy ők lenéznek engem..Velem nincs olyan téma hogy "dejó berúgtam tegnap este"...meg "mekkora buli volt apám"..
2010. febr. 6. 22:32
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Szia!egyáltalán nem beszélgetnek veled?Ha ez a cigizés miatt van meg hogy jó lány vagy akkor szerintem keress másik társaságot,ha nem biztos akkor kérdezd meg őket hogy mér csinálják ezt.Szerintem elég gáz azért elkezdeni dohányozni hogy befogadjanak egy körbe.:)

16/L

2010. febr. 6. 22:35
 6/16 A kérdező kommentje:
vannak barátaim csak mésik osztályban..véglis ez jó meg minden..csak hát ők az osztálytársaim és sz@r érzés amiért ennyire lenéznek..jól tanulok,ellentétben velük,stréber sem vagyok pedig hogy az legyen a fő ok..Talán komolyabb vagyok náluk vagy nemtudom.Az meg eszembe sem jutott hogy ez miatt elkezdjek cigizni meg hasonlók..szóval
2010. febr. 6. 22:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bátor vagy, hogy képes vagy ellenállni a többség nyomásának! Te egyéniség vagy, akinek vannak önálló gondolatai, véleménye és nem megy együtt a "csordával". Maradj ilyen, bár, kétségtelen, hogy ez a nehezebb út. Esetleg nem tudnál átmenni abba az osztályba, ahol a barátaid vannak? Egy esetleges iskolaváltoztatáson nem gondolkodtál? Sok erőt, kitartást és sok-sok hozzád hasonló embert kívánok köréd!
2010. febr. 6. 22:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Pont nem ő hangoztatja,hogy bezzeg ő normális,hanem mások sérelmezik,hogy nem áll be a többi birka közé.Ne is tegye,csak azt,amit jónak lát.Ettől lesz egyéniség valaki,nem attól,hogy ellenségeket szerez.Nem mindig kötelező beállni a sorba!Akinek nem tetszik a stílusod,annak kerüld a társaságát,aki szimpatikus,afelé nyiss,közeledj.
2010. febr. 6. 23:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég gáz arról beszélgetni, hogy "de jól berúgtunk". Akinek ez jelenti a szórakozást, azokkal én elvből nem barátkozom. Elég szánalmas, ha valaki nem tudja alkohol nélkül jól érezni magát. Ne törődj vele, hogy lenéznek, pár év múlva, ha majd érettebbek lesznek (már ha nem hülyíti meg őket teljesen az alkohol), akkor majd rájönnek, hogy nem is olyan menő cigizni meg berúgni.
2010. febr. 6. 23:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem néznek le, sőt, titkon irigyek rád, és tudják ők azt magukban, hogy sokkal jobb vagy náluk.

csak ők most így élik meg a frusztráltságukat, lelki nyavalyáikat, hogy kiabálnak órán stb.

én azt mondom, ne is akarj ilyen züllött fiatalok közé tartozni, persze tudom nehéz, hiszen te vagy köztük nap mint nap.

de ne érdekeljen, ha amúgy vannak barátaid, még ha nincsenek is sokan.

kérdezgesd őket az élményeikről, bulikról, hogy úgy érezzék, hogy te is szeretnél közéjük tartozni, így talán könnyebb lesz elviselni őket, ha nem rekesztenek ki.

ilyenkor hivatkozz mindig a szüleidre, ők azok, akik nem engednek el stb.

te rendes, okos fiatal vagy, úgy látom, csak így tovább! :)

2010. febr. 6. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!