Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valaha esélyem átlagos...

Lehet valaha esélyem átlagos életre?

Figyelt kérdés

Ha szegény családból származom, lehet még normális életem?

Elköltöztünk külföldre a vőlegényemmel, nyelveket tanulok, beiratkoztam suliba...

Nem azt mondom, hogy meg akarok gazdagodni, mert azt munkából nehéz, csak olyan szinten megélni, hogy ne kelljen nélkülözni.

Van, akinek sikerült tanulással, munkával, igyekezettel kitörni a nyomorból, és normális életet biztosítani a leendő családjának?

2015. jan. 13. 13:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20-as:Igen, értem. Még egyszer mondom, én a válaszommal azokra a válaszokra reagáltam, amiknek az volt a lényege, hogy az embert a felfogás húzza vissza a szegénységbe. Arról nem beszéltem, hogy mi van akkor, ha nem a felfogással van baj, hanem a lehetőségekkel és körülményekkel.
2015. jan. 14. 02:27
 22/25 anonim ***** válasza:

"Azzal aztàn sokra megy a kérdező... Az màr NEM AZ Ő élete.

11: igen, az mar nem az O elete, hanem a gyerekeie, leszarmazottaie. Csakhogy pont ez az onzo gondolkodasmod az, ami miatt a szegenyek ott vannak ahol, es ami miatt a gazdagok szinten ott ahol. Mert a gazdagoknal egyszer par generacio egymas utan nem igy gondolta, es felaldozta magat.

2015. jan. 14. 09:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Előző: a gazdag hoz áldozatot, és nem a szegény?? Ezt te komolyan gondoltad, vagy viccnek szántad??
2015. jan. 16. 12:49
 24/25 anonim ***** válasza:
Elozo: olvasd el megegyszer. En azt irtam, hogy aki gazdag az azert gazdag mert nehany felmenoje egyszer valamikor megdolgozott erte. Lehet hogy nem o, nem az apja, nem is a nagyapja, de egyszer valaki osszekaparta azt ahonnan indultak. Es ezek, akik osszekapartak, nem magukra gondoltak, hanem az utodaikra, ezert gazdagok most ok.
2015. jan. 16. 13:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Én eddig is értettem, mit írtál.

"En azt irtam, hogy aki gazdag az azert gazdag mert nehany felmenoje egyszer valamikor megdolgozott erte. "

MEGDOLGOZOTT?? A legtöbb gazdag ember LOPOTT, CSALT, HAZUDOTT - ETTŐL GAZDAGOTOTT MEG!

Nézd meg a gazdag országokat! Mind lemészárolt ártatlan bennszülötteket -azn agolok, fra, spa, stb az amerikai indián őslakosokat; a németek egyes afrikai őslakosokat, így a belgák is, ld ex-Belga Kongó, stb stb-, mégpedig pontosan az általad említett korábbi generációk, elsősorban!

Manapság meg azon népeket mint külföldi munkavállalókat, aki utóbbiak viszont becsületesek, nem igáztak el más népeket, azokat mint OLCSÓ külföldi munkaerő zsákmányolják ki a gazdag országok, a gazdag országok gazdag emberei!

TISZTELET A KIVÉTELNEK - NEM SOK VAN KIVÉTELBŐL, már azon kevesek, akik megdolgoztak a saját gazdagságukért.

És akkor nem beszéltem a szerencsésekről, bár azok egy része semmi rosszat nem követett el, viszont ők se dolgoztak meg a saját gazdagságukért.

2015. jan. 17. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!