Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem uralkodni akar...

Feleségem uralkodni akar rajtam. Mit tehetnék hogy jobban tiszteljen? Tiszteletet akarok!

Figyelt kérdés

Nem mondanám magam egy papucsnak,de egyfolytában ilyen nőket fogok ki.Az előző két kapcsolatomban is olyan nőket fogtam ki,akik uralkoni akartak a férfin,mint kiderült nem csak rajtam.Nem tudom már mit tehetnék,de a feleségem eküszöm egy idiotának tart.Bezzeg arra jó vagyok hogy minden nap kielégítsem,amit nem bánok persze.:)De hogy egyolytában oszogatja a parancsokat,az már mindennek a teteje.Természetesen nem hagyom magam,de pl mindenre azt gondolja csak is neki lehet igaza.Osztogatja a parancsokat,úgy ahogy a főnököm se a munkehelyen,néha mintha egy ki..baszott katonaságon lennék úgy érzem.

Nem tudom miért nem tud tisztelni,nem szolgálok rá.Férfias kiállásom van,és jóképű vagyok na:)Szóval aki rámnéz,az nem azt mondja hogy papucs vagyok,a viselkedésem se olyan.Kiprobáltam már millió extreme sportot,cross motoroztam,snowbordoztam,siklóernyőztem,boxoltam,szóval ebből is láthatjátok nem egy be...szari p..öcs vagyok.

Hogyan érjem el hogy jobban tiszteljen,mert néha úgy érzem semmibe vesz ezen a téren,tudom én hogy szeret,de jólesne egy kis tisztelet.Ha szólok neki hogy ne szóljon rám mindenért,és ne oktasson ki,ne nézzen hülyének,akkor megsértődik,ugyan úgy akkor is,ha én merek valamiért rászólni.

2015. jan. 12. 14:37
1 2 3 4
 21/39 Titusztitusz ***** válasza:
2%
Pedig így van...Ezt saját tapasztalatokbol tudom...A szexuálisan csodálatosan kielégített nő minden kérdés kapcsán olyan mint az olvadt vaj, csak EGYETLEN kivétel van:A más nők iránti odaadást/figyelmet nagyon nehezen tolerálja...De ez a kis zavar nemnagyon tudja módosítani azért az összhatást...
2015. jan. 12. 15:08
 22/39 anonim ***** válasza:
73%
Szólni "baszogatni",akkor szoktàk az embert,ha az többszöri kérés,majd szájbarágás után sem teszi meg azt,amit legelőször kértek Tőle. A közös ház közös fentartást igényel. Ameddig én is ugyan ugy pénzkereső vagyok,mint ő, addig neki is kell időt szakítani a háztartási munkákra. Habár ez le van fixálva még mindig van úgy,hogy szólni/kérni kell higy valamit csináljon meg... és bizony ritkán van,hogy 3-4-5 napot kell várni egy porszívózásra és akkor jön a (férfiak szerint) baszogatás,holott ez már csak azaz állapot,mikor elönti a sz.a.r az ember agyát,hogy nem képes megcsinálni,holott ideje lettvolna rá és meg is igérte,hogy megteszi. Akkor miért nincs még kész? Forditva persze,ha kér valamit,akkor az most kell csinálni vagy pár ora leforgása alatt és ha a nő nem csinálja meg,akkor "csak ezt az egyet kértem és ezt se vagy képes megcsinálni,kössz a segítséget" hiszti lesz a végén.
2015. jan. 12. 15:08
 23/39 anonim ***** válasza:
21%
Ne csináld meg amit mond. Kérd ki magadnak, hogy nem a csicskája vagy, majd ha normális hangnemben tud tényleg kérni, akkor majd megcsinálod. De akkor sem mindent, legyenek akkor is határaid. És te is kérj tőle dolgokat olyan hangnemben, ahogy te elvárod. Persze, hogy megsértődik, ő a kis hercegnő, nehogy már ne ugorj az első szavára, mint egy kiskutya. Ne foglalkozz a hisztijével, nem is kell mondanod, hogy ne szóljon rád mindenért, egyszerűen ne csináld meg automatikusan. Ha belepofázik pl abba, hogy hogy öltöztél fel, mondd meg neki, hogy neked így tetszik. És akárhogy hisztizik sz*rd le. Egy idő után, ha nem foglalkozol a hisztijével, hanem nyugodt maradsz és csinálod tovább azt, amit addig, vagy elkezdesz egy teljesen más dologról beszélni rá fog jönni, hogy nem tud irányítani. A lényeg, hogy a véleményedhez, akaratodhoz tartsd magad és maradj nyugodt akkor is, ha ő épp mindennek elhord. Az érzelmi zsarolásnak ne engedj, ha azt mondja, drágám, ennyire fontos neked az év véleményem? Mondd azt, hogy igen, ennyire.
2015. jan. 12. 15:09
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, Titusz... csak mert azzal az egy lánnyal így volt, még nem így van. Qrva egyszerű lenne a világ, ha így lenne.
2015. jan. 12. 15:10
 25/39 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Na ja...Hát biztos "egy lányra" vonatkozó tapasztalatok alapján írom ide mindig azt, amit...Ne nevettess már...
2015. jan. 12. 15:14
 26/39 A kérdező kommentje:

Titusztitusz nevű felhasználó válasza:

Pedig így van...Ezt saját tapasztalatokbol tudom...A szexuálisan csodálatosan kielégített nő minden kérdés kapcsán olyan mint az olvadt vaj, csak EGYETLEN kivétel van:A más nők iránti odaadást/figyelmet nagyon nehezen tolerálja...De ez a kis zavar nemnagyon tudja módosítani azért az összhatást...

Hidd el őt is utána pár óráig kenyérre lehet kenni.Csak jobban ismerem mint te b..szki.:)

A többi válaszolónak:

Még egyszer mondom,nekem a hangnemmel van bajom,amúgy is segítek itthon neki,fel is porszivózok,elmosogatok ha úgy van,felmosok.Szóval az sem mondható,hogy egy koszmók vagyok.Nem hagyom szét a cuccaimat,elpakolok magam után.Jó nyilván,néha elfelejt az ember ezt azt.

Amúgy ma reggel pl azt nehezményezte,hogy megint nem csuktam be a mikró ajtaját,ezért mindig leb..asz!DE PERSZE Ő IS ÚGY SZOKTA HAGYNI!:)Bezzeg ha én szólok rá,akkor megvan sértődve,hogy hogy merek szólni.Múltkor összetört egy poharat,mondom most jól leb...aszom.:)Persze ilyenkor nemtud mit mondani.Azt gondolja ő a tökéletes.

Pl az szokta zavarni,hogy nem csukom be a mikró ajtót

2015. jan. 12. 15:17
 27/39 A kérdező kommentje:

ma 15:08

Az a baj,hogy ő nem meg kér,hanem sokszor utasít,néha úgy érzem magam,mint amikor katonaságon voltam kb.A hangnemről nem is beszélve.Írtam hogy én bárminek szívesen teszek eleget,ha utána megköszönék,vagy szépen megkérnek arra.

Fordított esetben ő neki nem lehet szólni,vagy nem lehet megkérni.Csak ha magától akar szívességet tenni,akkor teszi meg,vagy ha kedve van.Én segítek a házimunkába is magamtól.Mivel igényes embernek tartom magam,ha látom hogy kosz van,felporszivozok magamtól,vagy elmosogatok,vagy akár fel is mosok.Nem hagyom magam után szét a cuccaimat,zokni alsónadrág stb.A konyhába nem hagyom ott a morzsát,letörlöm az asztalt.Reggel én mentem el utoljára ma pl,még az ágyat is beágyaztam,rend van a lakásba,úgy jöttem el.Szóval erről ennyit,de b..aszok rá,ezek után úgy hagyok mindent,majd rájön.

2015. jan. 12. 15:26
 28/39 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Válasz a kérdezőnek:Na ugye hogy azért te is elismered burkoltan hogy nem írtam hülyeséget...Viszont figyelmedbe ajánlanám azt a dolgot, hogy amíg a férfiak esetében nagyjábol minden orgazmus egyforma minőségü, addig a nők esetében hihetetlenül széles skálán tud mozogni a dolog...Éshát van ugye az alapszabály miszerint MINNÉL ERŐSEBB A HÖLGY ORGAZMUSA, annál erősebben csüng a férfin, és annál erősebben isteníti...Szóval ha a te esetedben csak "néhány órán keresztül" tart az "olvadt vaj" állapot, akkor valszeg csak KÖZEPESEN ERŐS élmények hatása alatt állhat a nejed...Azaz "nem volt rossz, de azért annyira frenetikus se"...Szóval szerintem próbálj meg csiszolni azért a technikán még, hátha sikerül mégjobban elnyújtani ezt az "olvadt vaj" állapotot...Akár a nap minden percére is...
2015. jan. 12. 15:27
 29/39 A kérdező kommentje:

ma 15:27

Az a baj nem érted,minden nő másképpen működik.Mivel általában az utcára az ember nem megy ki kéjes állapotban,gondolom ilyenkor visszarázza magát a hétköznapi mivoltába.Az orgazmus minőségét pedig had tudjam már én,kicsit jobban ismerem a testét mint te:)Én nekem is volt jópár nővel doglom,volt akit 1 órán keresztül kellett dönngetnem hogy elélvezzen,feleségem 20 perc alatt a csúcson van,ő 1 óra alatt 2-szer is eltud élvezni.Nem minden nő egyforma,20 szeretkezésből 18-szor elélvez.

2015. jan. 12. 15:39
 30/39 anonim ***** válasza:

Te sem tiszteled saját magadat....akkor hogy várod el mástól?

Szerinted véletlen, hogy mindig "ilyen" nőket fogsz ki? Nem.

2015. jan. 12. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!