Mit tegyek hogy jobb legyen a viszonyunk?
Ismerős, mondjuk, nálunk ennyire nem rossz a helyzet, de sokszor vannak bunkó beszólalásaik. Nekem csak az hat ha kinyitom a pofám, és elküldöm őket a francba. Muszáj leereszkedni a szintjükre, h észrevegyék magukat. Tényleg az lenne a legjobb ha 2 hétre eltünnél otthonról, de úgy h még suliba se mész, h onnan is kapja az ívet. Ijesz rá. Tudom h ez nehéz, meg nehéz megoldani, de megérdemelné.
Nem is annyira e miatt akartam írni, hanem h elmondjam, ép ma olvastam egy olyat h ki hogy vezeti le a streszt.
Van aki magába vonul, van aki alkoholhoz nyúl, más falja az édességet, és van aki azon éli ki magát h a másikon vezeti le a feszültséget!
Na, ezt meg kell állítani! Amikor úgy érzed azonnak szólj neki, h állítsa le magát! Ez is szokott hatni.
Sajnos, az az igazság h atól h vki felnőtt még nem biztos h szent, meg attól sem h szülő.
Gondolkodj el azon, h ebben az élethelyzetben, neked mit kell ebből tanulnod!
Azt írtad, hogy sokat dolgozik. Esetleg segíts többen az otthoni munkában, hogy amikor hazaér a melóból kevesebbet kelljen otthon is dolgoznia, és többet tudjon pihenni. Lehet, hogy akkor türelmesebb lenne vele, meg értékelné a segítséget is.
Ha nem javul a helyzet, próbálj meg egyszer leülni vele, és felnőtt módjára elmondani, hogy mennyire bánt, amit csinál,és hogy úgy érzed nem bírod sokáig, és szeretnél segíteni rajta, csak mondja el, hogy hogy tudnál. De tényleg nem veszekedve, szépen normálisan megbeszélni.
Lehet, hogy csak az hiányzik neki, hogy valakinek elmondhassa mi bántja. Próbálj meg a barátnője lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!