A terhesség utolsó 2 hónapjától egyre romlik a párommal a viszonyunk, most 1 hónapos a babánk, de ott tartok, hogy jobb lenne külön élnünk. Volt valaki ilyen helyzetben?
Romlott a párotokkal a viszonyotok?
Hogy oldoottátok meg?
Én úgy érzem mindent megpróbálok, mégis távolodunk, valahogy nem vesz rólam tudomást, miért?
Szeretitek még egymást?
Ezen gondolkodjatok el!
Ez majd megadja a választ a kérdésedre.
Igen, Ő is szerette volna a babát. Sőt Ő kezdeményezte.
Igazából nem a babától távolodik, hanem Tőlem. A kislányával ttürelmes és foglalkozik vele, kedvesen beszél hozzá stb. Én meg mintha nem is lennék neki, Ezért olyan fura.
Nem lehet, hogy annyira el van ragadtatva a kislányától, hogy leköti minden idejét, gondolatát? Egyszerűen elfelejti, hogy Veled továbbra is ugyanúgy"foglalkozni kell"?! Eddig csak ketten voltatok,már hárman, nehéz kialakítani az új szereposztást és rendeződést.
Szerintem fogadd el, hogy most jópár hónapig a párodnak is a lányáról szól a világ, de azért a segíteni továbbra is segíthetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!