Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ma ilyen hidegbe...

Mit csináljak ma ilyen hidegben egyedül?

Figyelt kérdés
Ötletem sincs, tökre egyedül vagyok, senki sem ér rá. El akarok menni valahova, dehát egyedül... egyébként budapesti vagyok. Nincs valami jó tippetek?
2010. febr. 6. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

főzz egy finom teát,kuporodj le egy jó film elé,pihend ki magad

tarts szépségnapot

vagy hivj fel egy barátot azzal,hogy van egy üveg borord,és el akar fogyni...

2010. febr. 6. 13:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Menk ki a Normafához sízni, vagy szánkózni. Ha egyik sincs, még mindig elnézelődhetsz a jó levegőn, esetleg egy két baráttal, barátnővel vívhattok egy-két jó kis hócsatát. Építhettek egy nem szokványos hószobrot is, amit aztán lefényképezhettek.
2010. febr. 6. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
nah, én is ebben a helyzetben vagyok. páromtól el kellett költöznöm, 2 barátom van, egyik sem ér rá. este beülök moziba, előtte főzök magamnak valamit, szól a jó zene. elmegyek majd sétálni is kicsit.
2010. febr. 6. 13:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Olvass egy jó könyvet!
2010. febr. 6. 13:37
 5/12 anonim ***** válasza:
találkozzatok a 13.34 essel! főzz, süss, netezz, takaríts, fürödj, foglalkozz magaddal.
2010. febr. 6. 13:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha szereted az állatokat, a Lurdy házban hétvégén macskakiállítás van. Én is gondoltam rá, hogy oda kilátogatok egyedül.
2010. febr. 6. 14:18
 7/12 anonim ***** válasza:
vegyél egy üveg házipálinkát, nyomj be valami rohadt hango zenét, idd meg a piát é utána már nem fog érdekelni a hideg meg az se ha egyedül vagy:D
2010. febr. 6. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyen időben szerintem még társaságban sem túl nagy élvezet csavarogni. Inkább főzz egy teát/forralt bort, nézz filmeket, olvass valamit, stb. Vagy hívj át barátokat, de ha senki nem ér rá, akkor az előbbi program tökéletes. Ha nagyon unatkozol, takaríts ki :) Én is ezt teszem ma.
2010. febr. 6. 14:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha van fényképezőgéped, menj ki, és kattintgass csak úgy egyet.
2010. febr. 6. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Annyi minden van a You Tube on! Én most dalszövegeket fogok kikeresni, talán a Macskák-ból, meg más effélékből, és meg is hallgatom. A cigányprímásokat is nagyon szeretem hallgatni, na meg mikor Bubik István verset mond.
2010. febr. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!