Szerintetek is kötelességem furikázni a kocsimmal a családtagokat?
Vettem saját autót mert nagyon untam hogy apám sok pénzt kér el azért hogy mehessek az autóval és nem is akkor használhattam mikor én akarom.
Meglett a saját autó és azóta anyám mindig az enyémmel akar menni vagy én vigyem el bevásárolni, én vigyem el a tesómat a munkahelyére meg menjek is érte mert nincs akkor busz mikor kellene.
Benzinbe nem adnak be pénzt és az autó fenntartásába se segítenek. A legjobban az 1-2 kilométeres utak idegesítenek amit amúgy gyalog is meg lehet tenni.
Igaz hogy amúgy a családi kasszába nem kell sok pénzt beadnom de nem látom az egyenlőséget, mert tesóm alig ad be, ráadásul neki nincs autója amivel bárkit is vinne a családból.
Minden héten elvinnéd a szomszédod ha megkér??
1-1 alkalom nem vészes.
Minden szomszédnak van autója de ha nem indul be akkor elvinném az én autómmal. Ez úgy se mindennapos dolog, és még csak nem is havi rendszerességgel fordul elő.
Igen, minden heten, vagy ketszer is egy heten, foleg ha megbeszeljuk mikor. Tudod, egy kocsi az csak egy kocsi, vedd ugy mintha vizet ontenel bele.
Ha szamolni kell a benzin penzt, minek a kocsi. Benzin kiadas az csak egy kiadasa az eletnek, vedd igy.
Tok komolyan gondoltam es csinalom. Miert ne?
Mondom, kocsi csak egy vasdarab, ami iszik. Ha nem engedheti meg az ember, akkor BKV-zon, ne a csaladjan probaljon sporolni. AZ ilyen emberek kocsogok az en szememben.
Anyukádék engedték, hogy használd a kocsijukat,neveltek,eltartottak téged, mert ez volt a szülei kötelességük.
Amíg velük élsz, nyugodtan vidd el őket ide vagy oda.
Nem kötelességed rendszeresen, néha megteheted. Idő, pénz, energia, és éppen félbe kell hagyni a dolgokat, mert valaki
lusta gyalogolni.
Rám is rám kaptak az ismerősök, ugyan szaladjak át a másik városba velük, csak úgy köszönömre. Azóta azt mondom, már ittam egy sört.. Mert semmi más kifogást nem fogadnak el.
Tankolás, ááá, van még abban annyi...
Dolgom van? Megvár az...
Sürgős, fontos esetben igen, de csak úgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!