Mi a legszebb angol név?
Figyelt kérdés
Nekem a Larissa - ez hogy tetszik nektek? És nektek mi?2010. febr. 5. 22:38
71/74 anonim válasza:
-Andrew, Allen, Alexis,- Ezek a legjobbak szerintem.:)
Josh, Kyle, Jake és még sok más.:)
A Larissa név nekem nem annyira tetszik, de azért egészen aranyos.:) Minél többet mondogatom magamban annál jobban tetszik, de nekem jobban tetszenek az erősebb nevek.:)
72/74 anonim válasza:
Emilygrant directioner az 100%. Nekem
Lány: Larrisa, Laura, Eleanor, Danielle, Perrie, Jade, Destiny,Savannah, Miley, Hannah, Sophie, Isabelle, Elizabeth, Rose, Jane, Lucy
fiú: David, Josh, [Harry, Liam, Zayn, Liam, Louis (1D<3)] Jack, Cole, Justin (mint Bieber<3), Axel, Alex, Tyler. Szóval van egy pár :DD
74/74 dragon7 válasza:
Noah (Noah Hathaway forever), Sophie, Maya, Lory, Sidney, Heather (HTTYD), Hope, Laura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!