Mennyire fogadják el szüleitek azt, hogy videojátékokkal játszotok?
Ezt csak úgy puszta kíváncsiságból kérdezem. Idősebbekre lennék főleg kíváncsi akik szülőkkel laknak. Mi az általános vélekedés a témával kapcsolatban, ha esetleg szüleitek meglátják hogy játszotok?
Köszönöm a válaszokat előre is. :)
Nekem apukám játszik, de csak egy játékkal, az is kb 35 éves. Mármint a játék. :D
De az ilyen "modernebbeket" már, nem értik, nem érdekli őket, ezért enm is számolok be arról, hogy a Biablo II-t hányszor és hogy vittem végbe, hogy a Diablo III-ban hol tartok. A múltkor anyumnak megmutattam a tableten Pou-t, a szemeit forgatta, és megjegyezte, ha lett volna kiskoromban tamagocsi, most ezzel nem játszanék.
:D
Tesóm játszik..
Szüleim eddig nem szerették, mert nem volt más élete mellette.pc-n jatszott, versenyszerüen is, / külföldre is járt/
Nem. Ajátékkal volt bajuk, hanem az aranytalansággal..hogy függő volt, és mást nem csinalt.
Gyerekkorában (10 eves korig)nintendőzott, ott is mértéktelenül, nehezen lehetett szabályozni, azután jött a pc.
Egyébként már 25, elvileg senknek semmi köze hozzá mit csinal..velemény azért van
Mi is játszunk időnkent playstation-ön.. Már lassan 30 évesek leszünk, külön haztartásban.. Sok közük megint nincs hotzzá a szülőknek. ;) sztük örök gyerekek vagyunk...ekkor ránezek apura...ő gyerkkorunkban jobban élvezte a nintendót, mint mi..:)
Amint elkezdek játszani és betölt a meccs, anyának valami halaszthatatlan beszélgetnivalója lesz, vagy akkor kell egyből segíteni, halaszthatatlanul. Meg mindig mondják hogy minek vagyok ilyen kocka :D De már megszokták, én meg a cseszegetést.
20/L
A szüleimet akkor zavarta csak,ha még hajnalban is nyomtam.
Azóta szülő lettem én is.A gyerekeimnek megengedem,de csak normál keretek között.Max napi 1 óra/kölyök a választott gépen.(ps/pc/mobil)
Most 38 vagyok Comodore64-en kezdtem amit még Osztrákiából kellett becsempészni. :), aztán Amiga, PC, PS, stb...
Műszaki jellegű szakmáim lettek, amik között van programozó is.
Szüleim sosem tiltották, csak a mértékletességre szoktattak.
Persze nehéz megállni, amikor benne vagy a játékban, de SZVSZ napi 1-3 óránál többet nem szabad, mert valóban függő kocka lesz az ember. Az meg nem jó.
A mai napig is heti szinten 5-6 órát játszom. Nekem ez segít kikapcsolni. Gyerekekkel is úgy van, ahogy az előző írta napi 1-2 óra max. Ja, a shootereket egyáltalán nem engedem, mert még kicsik hozzá. És a többivel is szoktam előre egy keveset játszani, hogy valóban nekik való-e.
Bár egyszer még így is megjártam, https://www.youtube.com/watch?v=WB1fsIzcNOc (Brothers: A Tale of Two Sons)kedvesen indult és egy véres thriller lett a vége, még jó hogy időben észrevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!