Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem egyfolytában idegesk...

Feleségem egyfolytában idegeskedik miattam. Tudom hogy félt, mert szeret, de ebbe így belefog fáradni. Úgy érzem ez azért van, mert nem bízik bennem. Hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés

Tudom hogy szeret és aggódik értem,aminek örülök,de már néha túlzásba viszi a dolgot.Már betegeseb aggódik értem,már kis apró dolgok miatt,ne kérjétek mondjak pl-t,mert a kis apró dolgoktól kezdve mindenért.

Nem élek veszélyes életet,nem iszom,nem drogozom,nincsenek extrém sport szokásaim,nincsenek zűrös barátaim,nem játékgépezek stb.Soha nem csaltam meg,más nő nem is érdekelne,hiszen szeretem ő az életem,egy hülye aki ezt nem veszi észre.Nem adok okot neki erre,de rájöttem hogy azért aggódik,mert nem bízik bennem vszinü.Nem tudom mit tehetnék,de néha már mondja hogy egyfolytában idegeskedik miattam és kivan készülve.Most vagy ennyire szeret vagy ennyire nem bízik bennem?

2015. jan. 5. 13:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg... nem piszkálódás képen, csak úgy viccből.. ki tudja miért ragaszkodik annyira ahhoz a munkahelyhez... xD
2015. jan. 5. 18:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmü. Nem tud rád férfiként tekinteni, mert nem ugy állsz a dolgokhoz, nem ugy viselkedsz. Ezért ,,anyáskodik,, feletted, 5 honap alatt 3 munkahely?? Ő egy olyan társa vágyik, akire felnézhet, aki mellett biztonságban érezheti magát, Kapd össze magad, viselkedj ugy, hogy fel tudjon nézni Rád, ne azt érezze hogy egy pátyolgatásra szorulo kisgyerek vagy...Ha nem változtatsz, tuti hogy ott fog hagyni a francba...
2015. jan. 5. 18:09
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ezzel a viselkedéssel csak manipulál téged? Pl veszel neki ilyenkor egy ajandékot, jobban babusgatod, teljesíted a kívánsagait hogy bizonyíts neki? De, lehet. (48/N)
2021. aug. 18. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!